Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ DUALARLA HİZMETE GİRDİ

Kozlu 05.10.2017 - 22:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3807+ kez okundu.
 

KOZLU İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ DUALARLA HİZMETE GİRDİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Nüfus Müdürlüğü yeni Kaymakamlık binasının tamamlanması ile birlikte hizmet vermeye başladı.Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın İlçe protokolü eşliğinde, İlçe Müftüsü metin Aykut’un duaları ile açılışını yaptığı İlçe Nüfus Müdürlüğü 4 Ekim 2017 Çarşamba gününden itibaren hizmet vermeye başladı.Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı açılış konuşmasında, 2013 yılında ve sonrasında İlçe olan beldeler içerisinde ilk tamamlanan Kaymakamlık Binasının Kozlu İlçesi’ne ait oluşunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, ilçe kamu birimlerinin tek tek hizmet vermeye başladığını, bugün açılışı yapılan ilçe nüfus müdürlüğü ile Kozlu’nun ilçe oluşunun vasfını daha da fazla hissedileceğini ifade etti. Bu yolda hizmetleri ve destekleri olan Zonguldak önceki Valisi Ali Kaban ve yeni Vali Ahmet Çınar’a teşekkürlerini ifade eden Kaymakam Karakaya desteklerinden dolayı Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a da teşekkür etti.Kanunda yapılan değişiklik ile birlikte İlçe nüfus müdürlüğünün 2018 yılının ikinci yarısından itibaren ehliyet ve pasaport işlemlerini de yapacağını dile getiren Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya bunun Kozlu halkı için çok önemli olduğuna dikkat çekti.Çok yakında Tapu Müdürlüğü’nün de faaliyete geçeceğine vurgu yapan Kaymakam Karakaya buna müteakip mal Müdürlüğü’nün hizmete girmesi ile Kaymakamlık yapılanmasının fiilen tamamlanmış olacağına dikkat çekti. Açılışa müteakip ilk nüfus cüzdanı yenileme başvurusunda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün açılmasının gelişen, değişen, Zonguldak’ın parlayan yıldızı olan Kozlu’nun gelişimine katkısı olacağını dile getirerek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. (BKH)

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Nüfus Müdürlüğü yeni Kaymakamlık binasının tamamlanması ile birlikte hizmet vermeye başladı.
Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın İlçe protokolü eşliğinde, İlçe Müftüsü metin Aykut’un duaları ile açılışını yaptığı İlçe Nüfus Müdürlüğü 4 Ekim 2017 Çarşamba gününden itibaren hizmet vermeye başladı.
Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı açılış konuşmasında, 2013 yılında ve sonrasında İlçe olan beldeler içerisinde ilk tamamlanan Kaymakamlık Binasının Kozlu İlçesi’ne ait oluşunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, ilçe kamu birimlerinin tek tek hizmet vermeye başladığını, bugün açılışı yapılan ilçe nüfus müdürlüğü ile Kozlu’nun ilçe oluşunun vasfını daha da fazla hissedileceğini ifade etti. Bu yolda hizmetleri ve destekleri olan Zonguldak önceki Valisi Ali Kaban ve yeni Vali Ahmet Çınar’a teşekkürlerini ifade eden Kaymakam Karakaya desteklerinden dolayı Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a da teşekkür etti.
Kanunda yapılan değişiklik ile birlikte İlçe nüfus müdürlüğünün 2018 yılının ikinci yarısından itibaren ehliyet ve pasaport işlemlerini de yapacağını dile getiren Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya bunun Kozlu halkı için çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Çok yakında Tapu Müdürlüğü’nün de faaliyete geçeceğine vurgu yapan Kaymakam Karakaya buna müteakip mal Müdürlüğü’nün hizmete girmesi ile Kaymakamlık yapılanmasının fiilen tamamlanmış olacağına dikkat çekti.
Açılışa müteakip ilk nüfus cüzdanı yenileme başvurusunda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün açılmasının gelişen, değişen, Zonguldak’ın parlayan yıldızı olan Kozlu’nun gelişimine katkısı olacağını dile getirerek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.