Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

Kozlu 02.09.2017 - 20:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7490+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı münasebeti ile Kozlu Belediyesinde her yıl olduğu gibi geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.
Kurban Bayramı münasebeti ile Kozlu Belediyesinde her yıl olduğu gibi geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına ev sahipliği yapan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın yanı sıra, AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe emniyet Müdürü,AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Kozlu İlçe Müftü vekili, Belediye Meclis Üyeleri,AKP Kozlu İlçe teşkilatı üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz konuklarını tek tek kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. Konuklara çeşitli ikramlarda bulunulduktan sonra Kozlu Belediye Meclis Salonunda Kozlu İlçe Müftü vekili tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Bayramlaşma programının sona ermesine müteakip Belediye Başkanı kerim Yılmaz ve protokol üyeleri şehitlik ziyareti gerçekleştirdiler.
Kurban Bayramı münasebeti ile Kozlu Belediyesinde her yıl olduğu gibi geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı münasebeti ile Kozlu Belediyesinde her yıl olduğu gibi geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına ev sahipliği yapan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın yanı sıra, AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe emniyet Müdürü,AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Kozlu İlçe Müftü vekili, Belediye Meclis Üyeleri,AKP Kozlu İlçe teşkilatı üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz konuklarını tek tek kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı.

Konuklara çeşitli ikramlarda bulunulduktan sonra Kozlu Belediye Meclis Salonunda Kozlu İlçe Müftü vekili tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Bayramlaşma programının sona ermesine müteakip Belediye Başkanı kerim Yılmaz ve protokol üyeleri şehitlik ziyareti gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.