Sitenin sağında bir giydirme reklam

AĞA PAŞPEHLİVANLIĞI KIL PAYI KAÇIRDI

Gündem 07.08.2017 - 15:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7914+ kez okundu.
 

AĞA PAŞPEHLİVANLIĞI KIL PAYI KAÇIRDI

Tuncay Ağa’nın Güreşçisi İkinci Oldu Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bu yıl 31.'si düzenlenen Dağköy Yağlı Güreşleri’ne ilgi yoğun geçti. Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediye Başkanlığının organizasyonu ile 6 Ağustos 2017 Pazar günü "Hacı Kadir Duyar Spor ve Sosyal Tesisleri"nde gerçekleştirilen 226 sporcunun yarıştığı yağlı güreşlerde finalde rakibi Antalya Bölgesi Pehlivanlarından İsmail Koç’u yenen Erzurumlu Hamza Köseoğlu Paşpehlivan oldu. Organizasyonun başından itibaren Başpehlivanlığın favorileri arasında gösterilen Antalya Bölgesi güreşçilerinden İsmail Koç turnuvaya Kozlu Dağköy eski Güreş Ağası olan Emka Şirketler grubu sahibi Tuncay Karakuş’un kazandırdığı bir pehlivan olarak biliniyordu. Dağköy eski Güreş ağası Tuncay Karakuş iş yoğunluğu ve şehir dışında olması nedeniyle organizasyona katılamayışından dolayı üzüntüsünü gönderdiği telgraf ile güreş severler ile paylaştı. Dağköy 2017 güreş ağalığını 100 Bin Tl bağış taahhüdünde bulunan eski güreş ağası aynı zamanda Kozlu Belediye Meclis Üyesi olan Tahsin Karaarslan kazandı.(BKH)

Tuncay Ağa’nın Güreşçisi İkinci Oldu Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bu yıl 31.'si düzenlenen Dağköy Yağlı Güreşleri’ne ilgi yoğun geçti.

Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediye Başkanlığının organizasyonu ile 6 Ağustos 2017 Pazar günü "Hacı Kadir Duyar Spor ve Sosyal Tesisleri"nde gerçekleştirilen 226 sporcunun yarıştığı yağlı güreşlerde finalde rakibi Antalya Bölgesi Pehlivanlarından İsmail Koç’u yenen Erzurumlu Hamza Köseoğlu Paşpehlivan oldu. Organizasyonun başından itibaren Başpehlivanlığın favorileri arasında gösterilen Antalya Bölgesi güreşçilerinden İsmail Koç turnuvaya Kozlu Dağköy eski Güreş Ağası olan Emka Şirketler grubu sahibi Tuncay Karakuş’un kazandırdığı bir pehlivan olarak biliniyordu. Dağköy eski Güreş ağası Tuncay Karakuş iş yoğunluğu ve şehir dışında olması nedeniyle organizasyona katılamayışından dolayı üzüntüsünü gönderdiği telgraf ile güreş severler ile paylaştı. Dağköy 2017 güreş ağalığını 100 Bin Tl bağış taahhüdünde bulunan eski güreş ağası aynı zamanda Kozlu Belediye Meclis Üyesi olan Tahsin Karaarslan kazandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.