Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARADENiZ'iN KIRKPINAR'I BAŞLIYOR

Kozlu 03.08.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7132+ kez okundu.
 

KARADENiZ'iN KIRKPINAR'I BAŞLIYOR

Ata sporu olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri 6 Ağustos’ta yapılacak.Dağköy Yağlı Güreşleri’ne çok sayıda başpehlivanın katılacağı belirtilirken, etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.6 Ağustos 2017 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak güreşler gün boyu devam edecek. Organizasyona katılacak olan davetlilere Kozlu Belediyesi tarafından yemek ikramı yapılacağı ifade edildi.Tertip Komitesi Başkanı sıfatıyla, güreş organizasyonu için özenle çalışan, her ayrıntı ile bizzat ilgilenen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri için güreş alanında incelemelerde bulundu. Alanın tekrar çimlendirme çalışmalarını inceleyen Yılmaz diğer çalışmalar içinde birim amirlerine talimat verdi.Başkan Yılmaz, Batı Karadeniz’in Kırkpınar’ı olarak nitelendirdiği Dağköy Yağlı Güreşlerine daha önceki yıllarda bütçe sıkıntısı ve organizasyon eksiklikleri nedeniyle ilginin azaldığını, bu yıl her şeyin mükemmel olmasına özen gösterdiklerini ve gelecekte Dağköy Yağlı Güreşlerinin Kırkpınar misali tüm Türkiye’nin ilgi ile takip edeceği bir organizasyon haline geleceğini ifade etti. (BKH)

Ata sporu olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri 6 Ağustos’ta yapılacak.
Dağköy Yağlı Güreşleri’ne çok sayıda başpehlivanın katılacağı belirtilirken, etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
6 Ağustos 2017 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak güreşler gün boyu devam edecek. Organizasyona katılacak olan davetlilere Kozlu Belediyesi tarafından yemek ikramı yapılacağı ifade edildi.
Tertip Komitesi Başkanı sıfatıyla, güreş organizasyonu için özenle çalışan, her ayrıntı ile bizzat ilgilenen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri için güreş alanında incelemelerde bulundu. Alanın tekrar çimlendirme çalışmalarını inceleyen Yılmaz diğer çalışmalar içinde birim amirlerine talimat verdi.
Başkan Yılmaz, Batı Karadeniz’in Kırkpınar’ı olarak nitelendirdiği Dağköy Yağlı Güreşlerine daha önceki yıllarda bütçe sıkıntısı ve organizasyon eksiklikleri nedeniyle ilginin azaldığını, bu yıl her şeyin mükemmel olmasına özen gösterdiklerini ve gelecekte Dağköy Yağlı Güreşlerinin Kırkpınar misali tüm Türkiye’nin ilgi ile takip edeceği bir organizasyon haline geleceğini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.