Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAMDİ AYAN EMEKLi OLDU

Gündem 20.07.2017 - 00:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7208+ kez okundu.
 

HAMDİ AYAN EMEKLi OLDU

Üç dönemdir MHP İl Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde tekniker olarak çalışan Hamdi Ayan emekli oldu. Ayan kısa açıklamasında; “Bize Emekli olmayı nasip eden Allahımıza şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin. Çalışanlarımıza kazasız mesailer dilerim” dedi.Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak da kendisi ile birlikte emekli olanlara teşekkür belgesi verdi. Ayan’ın parti çalışmalarına daha fazla zaman ayıracağı ancak çalışma hayatından kopmayacağı öğrenildi.

Üç dönemdir MHP İl Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde tekniker olarak çalışan Hamdi Ayan emekli oldu. Ayan kısa açıklamasında; “Bize Emekli olmayı nasip eden Allahımıza şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin. Çalışanlarımıza kazasız mesailer dilerim” dedi.
Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak da kendisi ile birlikte emekli olanlara teşekkür belgesi verdi. Ayan’ın parti çalışmalarına daha fazla zaman ayıracağı ancak çalışma hayatından kopmayacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.