Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DiLERiZ

Gündem 12.07.2017 - 22:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7150+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DiLERiZ

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın ağabeyi, iş adamı Selim Yılmaz ve Ayfer Yılmaz çiftinin kızları Merve (Yılmaz) Topaloğlu ile Yasemin-uğur Topaloğlu çiftinin oğulları Efe Topaloğlu 07 Temmuz Cuma günü Zonguldak TTK Memurlar Lokali’nde düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.Düğüne Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, AKP Kozlu ilçe teşkilatı ile Yılmaz ve Topaloğlu ailelerinin yakınları katıldı.Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yeğenine mutluluklar dileyip, hediyesini takdim ettikten sonra gece boyunca birçok düğün merasimine katılmak üzere salondan ayrıldı.Batı Karadeniz Haber Gazetesi Ekibi olarak Yılmaz ve Topaloğlu ailelerini tebrik eder Merve&Efe Topaloğlu çiftine bir yastıkta kocamaları dileğiyle ömür boyu mutluluklar dileriz.(BKH)

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın ağabeyi, iş adamı Selim Yılmaz ve Ayfer Yılmaz çiftinin kızları Merve (Yılmaz) Topaloğlu ile Yasemin-uğur Topaloğlu çiftinin oğulları Efe Topaloğlu 07 Temmuz Cuma günü Zonguldak TTK Memurlar Lokali’nde düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdiler.
Düğüne Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, AKP Kozlu ilçe teşkilatı ile Yılmaz ve Topaloğlu ailelerinin yakınları katıldı.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yeğenine mutluluklar dileyip, hediyesini takdim ettikten sonra gece boyunca birçok düğün merasimine katılmak üzere salondan ayrıldı.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi Ekibi olarak Yılmaz ve Topaloğlu ailelerini tebrik eder Merve&Efe Topaloğlu çiftine bir yastıkta kocamaları dileğiyle ömür boyu mutluluklar dileriz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.