Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEܒDEN ‘15 TEMMUZ’ ALBÜMÜ

Gündem 06.07.2017 - 08:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7870+ kez okundu.
 

BEܒDEN ‘15 TEMMUZ’ ALBÜMÜ

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişiminde yaşananların nesilden nesile aktarılması amacıyla hazırladığı “15 Temmuz Şehitleri Anısına Marşlar” albümü çıktı.Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından direktifleriyle hazırlanan albümde hain darbe girişimi gecesinde ve sonrasında yaşananları anlatan 8 adet eser yer aldı. Marşlar filarmoni orkestrası ve BEÜ Devlet Konservatuvarı Korosu tarafından seslendirilerek kayda alındı. Yüce Türk milletinin üstün kahramanlıklarını, bayrak ve vatan sevgisini anlatan, 15 Temmuz akşamı yollara dökülen anaları, babaları çocukları konu alan marşlar 15 Temmuz şehitlerine ithaf edildi. Sanat yönetmenliğini BEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd.Doç.Dr. İlker Kömürcü’nün yaptığı albüm, ülkemizin toplumsal ve kültürel hafızasına kalıcı eserlerle katkı sunmak amacıyla Tük milletinin beğenisine sunuldu. Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Kömürcü konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’in direktifleriyle 15 Temmuz Marşlarının yer aldığı bir müzik CDsi hazırlamak amacıyla Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından bir çalışma grubu kurduk. Uzun süren bir çalışmadan sonra albümümüzü çıkardık. Çok mutlu ve gururluyuz. Sayın Rektörümüze destek ve teşvikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişiminde yaşananların nesilden nesile aktarılması amacıyla hazırladığı “15 Temmuz Şehitleri Anısına Marşlar” albümü çıktı.
Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından direktifleriyle hazırlanan albümde hain darbe girişimi gecesinde ve sonrasında yaşananları anlatan 8 adet eser yer aldı. Marşlar filarmoni orkestrası ve BEÜ Devlet Konservatuvarı Korosu tarafından seslendirilerek kayda alındı. Yüce Türk milletinin üstün kahramanlıklarını, bayrak ve vatan sevgisini anlatan, 15 Temmuz akşamı yollara dökülen anaları, babaları çocukları konu alan marşlar 15 Temmuz şehitlerine ithaf edildi. Sanat yönetmenliğini BEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd.Doç.Dr. İlker Kömürcü’nün yaptığı albüm, ülkemizin toplumsal ve kültürel hafızasına kalıcı eserlerle katkı sunmak amacıyla Tük milletinin beğenisine sunuldu.
Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Kömürcü konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’in direktifleriyle 15 Temmuz Marşlarının yer aldığı bir müzik CDsi hazırlamak amacıyla Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından bir çalışma grubu kurduk. Uzun süren bir çalışmadan sonra albümümüzü çıkardık. Çok mutlu ve gururluyuz. Sayın Rektörümüze destek ve teşvikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.