Sitenin sağında bir giydirme reklam

BABALARININ ADINI YAŞATIYORLAR

Kozlu 01.06.2017 - 10:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7702+ kez okundu.
 

BABALARININ ADINI YAŞATIYORLAR

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde üç kuşaktan beri lokanta işletmeciliği yapan ve Köfteci Zeko markasıyla ün kazanmış olan merhum Zekeriya İnan’ın üç erkek evladı miras olarak kabul ettikleri baba ismini yani Köfteci Zeko markasını büyüterek yaşatmaya çalışıyorlar. Eren-Selim ve Ferhat İnan Kardeşler babalarından kalan Izgara Köfte lezzetini müdavimlerine aynı şekilde sunmayı sürdürürken babalarının markası ile birlikte iş yerlerini büyüterek Köfteci Zeko konseptine Lahmacun, Pide ve Kebap çeşitlerini kazandırmak için kolları sıvadılar. Kozlu meydanda Köfteci Zeko ızgara salonuna bitişik olarak hizmete girecek olan Köfteci Zeko Pide, Lahmacun ve Kebap Salonunu Ramazan Bayramına Kozlu ve Zonguldak halkının hizmetine sunmak için gece gündüz çalışan İnan kardeşler, babalarından kendilerine kalan en büyük servetin Köfteci Zeko ismi olduğunu dile getirerek, babalarının mirasını ve ismini kuşaktan kuşağa aktarmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade ettiler.(BKH)

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde üç kuşaktan beri lokanta işletmeciliği yapan ve Köfteci Zeko markasıyla ün kazanmış olan merhum Zekeriya İnan’ın üç erkek evladı miras olarak kabul ettikleri baba ismini yani Köfteci Zeko markasını büyüterek yaşatmaya çalışıyorlar.

Eren-Selim ve Ferhat İnan Kardeşler babalarından kalan Izgara Köfte lezzetini müdavimlerine aynı şekilde sunmayı sürdürürken babalarının markası ile birlikte iş yerlerini büyüterek Köfteci Zeko konseptine Lahmacun, Pide ve Kebap çeşitlerini kazandırmak için kolları sıvadılar.

Kozlu meydanda Köfteci Zeko ızgara salonuna bitişik olarak hizmete girecek olan Köfteci Zeko Pide, Lahmacun ve Kebap Salonunu Ramazan Bayramına Kozlu ve Zonguldak halkının hizmetine sunmak için gece gündüz çalışan İnan kardeşler, babalarından kendilerine kalan en büyük servetin Köfteci Zeko ismi olduğunu dile getirerek, babalarının mirasını ve ismini kuşaktan kuşağa aktarmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade ettiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.