Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardeş Trabzonlular Derneğini ziyaret etti

Zonguldak 01.06.2017 - 10:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7424+ kez okundu.
 

Kardeş Trabzonlular Derneğini ziyaret etti

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş Zonguldak ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek Başkan Ahmet Bayrak ile 2 Temmuz 2017 günü düzenlenecek olan Yayla şenliğine dair fikir alış verişinde bulundu. Görüşmede Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak her yıl geleneksel hale gelen Yayla Şenliği’ni bu yıl bir önceki yıldan daha coşku dolu ve heyecanla kutlamak istediklerini, ancak her yıl bütçe oluşturmakta zorlandıklarını dile getirerek, derneğe gönül veren STK Başkanı ve Siyasetçi ve İş adamlarını Şenliklerin gerçekleşmesi adına sponsor olmaya davet etti. KGC Başkanı Tansel Kardeş Yayla şenliklerinin heryıl bayram havasında geçtiğine dikkat çekerek, ‘Trabzon kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği Yayla Şenlikleri Zonguldak’ımızın sosyal, kültürel ve ekonomik zenginliğine büyük bir katkı sağlamaktadır. Zonguldak’ın tanıtımı için bu şenlikler büyük fırsattır. 30 Bin Doğu Karadeniz kökenli yurttaşın yaşadığı Zonguldak’ta bu dernek festival bütçesi oluşturmakta zorlanıyorsa bu ayıp Dernek Başkanı ve Yöneticilerinin değil, o şehirde yaşayan iş adamından siyasetçisine, STK başkanından yerel yöneticisine Doğu Karadenizlilerindir.’ Diyerek sözlerini sürdürdü. 2 Temmuz’a daha uzun bir süre olduğuna vurgu yapan KGC Başkanı Kardeş İş adamlarını, siyasetçileri, Belediye Başkanlarını, Başkan Bayrak’ın Yayla Şenliklerine sponsor olma davetine icabet etmeye çağırdı .(BKH)

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş Zonguldak ili Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek Başkan Ahmet Bayrak ile 2 Temmuz 2017 günü düzenlenecek olan Yayla şenliğine dair fikir alış verişinde bulundu.

Görüşmede Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak her yıl geleneksel hale gelen Yayla Şenliği’ni bu yıl bir önceki yıldan daha coşku dolu ve heyecanla kutlamak istediklerini, ancak her yıl bütçe oluşturmakta zorlandıklarını dile getirerek, derneğe gönül veren STK Başkanı ve Siyasetçi ve İş adamlarını Şenliklerin gerçekleşmesi adına sponsor olmaya davet etti.

KGC Başkanı Tansel Kardeş Yayla şenliklerinin heryıl bayram havasında geçtiğine dikkat çekerek, ‘Trabzon kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği Yayla Şenlikleri Zonguldak’ımızın sosyal, kültürel ve ekonomik zenginliğine büyük bir katkı sağlamaktadır. Zonguldak’ın tanıtımı için bu şenlikler büyük fırsattır. 30 Bin Doğu Karadeniz kökenli yurttaşın yaşadığı Zonguldak’ta bu dernek festival bütçesi oluşturmakta zorlanıyorsa bu ayıp Dernek Başkanı ve Yöneticilerinin değil, o şehirde yaşayan iş adamından siyasetçisine, STK başkanından yerel yöneticisine Doğu Karadenizlilerindir.’ Diyerek sözlerini sürdürdü.

2 Temmuz’a daha uzun bir süre olduğuna vurgu yapan KGC Başkanı Kardeş İş adamlarını, siyasetçileri, Belediye Başkanlarını, Başkan Bayrak’ın Yayla Şenliklerine sponsor olma davetine icabet etmeye çağırdı .(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.