Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tosun; 19 Mayıs Milletin Küllerinden doğuşudur

Gündem 18.05.2017 - 10:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7668+ kez okundu.
 

Tosun; 19 Mayıs Milletin Küllerinden doğuşudur

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.Zeki Tosun yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “ 19 Mayıs yeni bir tarihin başlangıcı, Bağımsızlık Mücadelesinin öncüsü ve yok edilmek istenen Türk Milletinin Küllerinden yeniden doğuşu olmuştur. Milletimizin özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşü, istiklalimizin ve istikbalimizin başlangıcı olan kurtuluş savaşı ile milletimizin vatan ve bayrak sevgisi ile özgür ve hür yaşama kararlılığını tüm dünyaya haykırışıdır. 19 Mayıs, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği büyük mücadele ile başka milletlere bağımsızlık yolunda örnek olduğu bir tarihtir.19 Mayıs 1919´ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basmasıyla başlayan İstiklal savaşı ile zafere taşıyan ecdadımızın ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhu, yıllar sonra 15 Temmuz hain darbe girişimi ile yeniden ortaya çıkmış ve ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı birliğimizin ve dayanışmamızın temini için yüzlerce şehit vermiş bulunmaktayız. Tüm Şehit ve Gazilerimize Allah´tan rahmet diliyorum. 19 Mayıs 1919´ta tutuşturulan meşale milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs´ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilanı, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlere duyulan güvenin bir göstergesidir. Aynı güveni, 16 Nisan tarihindeki Anayasa Değişikliği ile halkımız, seçilme yaşını 18´indirerek bir kez daha göstermiştir.AK Parti olarak, Gençlerimizle ve halkımızla birlikte bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğu bilinci içerisinde, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum. Gençlerimizin umutla parıldayan gözlerinde, coşkuyla çarpan kalplerinde, aydınlık yüzlerinde, Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran irade ve kararlılık inancı halen daha mevcut olduğuna yürekten inanıyorum. Bu kararlılığı ve iradeyi 15 temmuz´da bir kez daha ortaya koyan gençlerimizin, ülkemizin müreffeh yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz olduğunu, bu büyük sorumluluğunun bilinciyle daha çok çalışmayı, ülkemize ve milletimize birer faydalı bireyler olmaya gayret edeceklerine inancım ve güvencim tamdır. Bu düşüncelerle 19 mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”


AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
Zeki Tosun yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “ 19 Mayıs yeni bir tarihin başlangıcı, Bağımsızlık Mücadelesinin öncüsü ve yok edilmek istenen Türk Milletinin Küllerinden yeniden doğuşu olmuştur. Milletimizin özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşü, istiklalimizin ve istikbalimizin başlangıcı olan kurtuluş savaşı ile milletimizin vatan ve bayrak sevgisi ile özgür ve hür yaşama kararlılığını tüm dünyaya haykırışıdır. 19 Mayıs, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği büyük mücadele ile başka milletlere bağımsızlık yolunda örnek olduğu bir tarihtir.
19 Mayıs 1919´ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basmasıyla başlayan İstiklal savaşı ile zafere taşıyan ecdadımızın ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhu, yıllar sonra 15 Temmuz hain darbe girişimi ile yeniden ortaya çıkmış ve ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı birliğimizin ve dayanışmamızın temini için yüzlerce şehit vermiş bulunmaktayız. Tüm Şehit ve Gazilerimize Allah´tan rahmet diliyorum. 19 Mayıs 1919´ta tutuşturulan meşale milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs´ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilanı, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlere duyulan güvenin bir göstergesidir. Aynı güveni, 16 Nisan tarihindeki Anayasa Değişikliği ile halkımız, seçilme yaşını 18´indirerek bir kez daha göstermiştir.
AK Parti olarak, Gençlerimizle ve halkımızla birlikte bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğu bilinci içerisinde, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum. Gençlerimizin umutla parıldayan gözlerinde, coşkuyla çarpan kalplerinde, aydınlık yüzlerinde, Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran irade ve kararlılık inancı halen daha mevcut olduğuna yürekten inanıyorum. Bu kararlılığı ve iradeyi 15 temmuz´da bir kez daha ortaya koyan gençlerimizin, ülkemizin müreffeh yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz olduğunu, bu büyük sorumluluğunun bilinciyle daha çok çalışmayı, ülkemize ve milletimize birer faydalı bireyler olmaya gayret edeceklerine inancım ve güvencim tamdır. Bu düşüncelerle 19 mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi, halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.