Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA MUTLU SON

Kozlu 01.03.2017 - 22:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6981+ kez okundu.
 

KOZLU’DA MUTLU SON

Kozlu Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Görüşmeler sonrasında çalışanların ücretlerinde yüzde 12 iyileştirme sağlandı. Toplu İş Sözleşmesinin bir yıl süreyle geçerli olacağı bildirildi.Yapılan Görüşmeler Karşılıklı konuşmalar halinde geçerken İşçi Temsilcisi Mehmet Aydın söz alarak Kozlu Belddiye Kerim Yılmaz’a, düzenli yatan maaşlar ve taşeron işçilerin maaşları ödendiği için teşekkür etti.Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’da; “Bizim önceliğimiz işçilerin daha verimli ve özenli çalışabilmesi için işçi maaşlarının düzenli ödenmesidir. Kozlu’yu ve belediyemizi daha güzel ileri seviyelere taşımak için çalışıyor çabalıyoruz.” dedi.

Kozlu Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Görüşmeler sonrasında çalışanların ücretlerinde yüzde 12 iyileştirme sağlandı. Toplu İş Sözleşmesinin bir yıl süreyle geçerli olacağı bildirildi.
Yapılan Görüşmeler Karşılıklı konuşmalar halinde geçerken İşçi Temsilcisi Mehmet Aydın söz alarak Kozlu Belddiye Kerim Yılmaz’a, düzenli yatan maaşlar ve taşeron işçilerin maaşları ödendiği için teşekkür etti.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’da; “Bizim önceliğimiz işçilerin daha verimli ve özenli çalışabilmesi için işçi maaşlarının düzenli ödenmesidir. Kozlu’yu ve belediyemizi daha güzel ileri seviyelere taşımak için çalışıyor çabalıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.