Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bank: Referandum parti sorunu değil, ülkemizin sorunudur

Kozlu 05.02.2017 - 22:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6967+ kez okundu.
 

Bank: Referandum parti sorunu değil, ülkemizin sorunudur

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında toplanarak, gündemi değerlendirdi
    Refendum süreci ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu toplantıda başkan Cengiz Bank şunları söyledi; “Öncelikle önceki günlerde hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Hafta sonu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğiz. Onun için yönetim kurulu üyelerimizle toplandık. Kozlu ve ülke gündeminin yanı sıra referandum sürecini değerlendirdik. Nisan ayında yapılacak olan referandum parti sorunu değil, ülkemizin sorunudur. Bu sebepten dolayı haftasonu genel başkanımızla bir araya geleceğiz.” Toplantı daha sonra sohbet eşliğinde devam etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında toplanarak, gündemi değerlendirdi

 

 

Refendum süreci ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinin bulunulduğu toplantıda başkan Cengiz Bank şunları söyledi;

“Öncelikle önceki günlerde hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Hafta sonu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğiz. Onun için yönetim kurulu üyelerimizle toplandık. Kozlu ve ülke gündeminin yanı sıra referandum sürecini değerlendirdik. Nisan ayında yapılacak olan referandum parti sorunu değil, ülkemizin sorunudur. Bu sebepten dolayı haftasonu genel başkanımızla bir araya geleceğiz.”

Toplantı daha sonra sohbet eşliğinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.