Sitenin sağında bir giydirme reklam

SANA YAKIŞMIYOR ŞÜKRÜ BEY!

Kozlu 04.02.2017 - 15:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7202+ kez okundu.
 

SANA YAKIŞMIYOR ŞÜKRÜ BEY!

Merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in ani vefatı ile başlayan süreçte AKP grubu içerisinde meclis üyelerinden bir başkan seçilmesine dair yaşanan olayda rekabet kızıştıkça tahmin edilmeyen çirkinlikler de yaşanıyor.
Bu güne kadar Kozlu Belediye Meclisinin AKP grubu içerisindeki saygın isimlerden birisi olarak tanıdığımız eski sendikacı Şükrü Altuntaş’ın şovenizm üzerinden siyaset yaptığına dair iddialar kendisini tanıyanlarda hayal kırıklığı yaşattı. Altuntaş’ın meclis üyelerini tek tek telefonla arayarak ismi öne çıkan mevcut Başkan vekili Mustafa Çakır’a olası bir oylamada Karadeniz kökenli olduğu için oy vermemeleri, yerli kökenli ismi geçen başkan adaylarından Tahsin Karaarslan’a oy vermeleri yönündeki telkin ve ricada bulunması kamuoyundan ve meclis üyelerinden tepki gördü. Sağduyu sahipleri, ‘Bu ne çirkin bir anlayış, bu devirde böyle bir siyaset anlayışı olur mu? Saygın dediğimiz kişiler kendi grup içerisinde yerli yabancı şovenizm siyaseti yapıyor. Bunu Şükrü Altuntaş’ın ne yaşına ne saygın kişiliğine yakıştıramadık. Şükrü bey şunu unutmasın ki, o AKP grubundaki her meclis üyesine vatandaş oy verirken kökeni nereli diye sorarak oy vermedi. Kozlulu olduğu ve AKP’li olduğu için oy verdi. Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kendi içimizde bile yerli yabancı diye bölücülük yapmak kadar çirkin ve yanlış bir anlayış olamaz. Altuntaş başkalarının siyasi beklentileri için kendi saygınlığını zedelemesin.’şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH)  
Merhum Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in ani vefatı ile başlayan süreçte AKP grubu içerisinde meclis üyelerinden bir başkan seçilmesine dair yaşanan olayda rekabet kızıştıkça tahmin edilmeyen çirkinlikler de yaşanıyor.

Bu güne kadar Kozlu Belediye Meclisinin AKP grubu içerisindeki saygın isimlerden birisi olarak tanıdığımız eski sendikacı Şükrü Altuntaş’ın şovenizm üzerinden siyaset yaptığına dair iddialar kendisini tanıyanlarda hayal kırıklığı yaşattı.

Altuntaş’ın meclis üyelerini tek tek telefonla arayarak ismi öne çıkan mevcut Başkan vekili Mustafa Çakır’a olası bir oylamada Karadeniz kökenli olduğu için oy vermemeleri, yerli kökenli ismi geçen başkan adaylarından Tahsin Karaarslan’a oy vermeleri yönündeki telkin ve ricada bulunması kamuoyundan ve meclis üyelerinden tepki gördü.

Sağduyu sahipleri, ‘Bu ne çirkin bir anlayış, bu devirde böyle bir siyaset anlayışı olur mu? Saygın dediğimiz kişiler kendi grup içerisinde yerli yabancı şovenizm siyaseti yapıyor. Bunu Şükrü Altuntaş’ın ne yaşına ne saygın kişiliğine yakıştıramadık. Şükrü bey şunu unutmasın ki, o AKP grubundaki her meclis üyesine vatandaş oy verirken kökeni nereli diye sorarak oy vermedi. Kozlulu olduğu ve AKP’li olduğu için oy verdi. Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kendi içimizde bile yerli yabancı diye bölücülük yapmak kadar çirkin ve yanlış bir anlayış olamaz. Altuntaş başkalarının siyasi beklentileri için kendi saygınlığını zedelemesin.’şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.