Sitenin sağında bir giydirme reklam

ARENA ATHLETIC KOZLU’DA AÇILDI

Kozlu 01.12.2016 - 23:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3942+ kez okundu.
 

ARENA ATHLETIC KOZLU’DA AÇILDI

Uzun yıllar Zonguldak’ta taekwando sporunun öncülüğünü yapan ve şu an Kozlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdüren Turan Emeksiz’in oğlu taekwando antrenörü Alperen Emeksiz’in işletmeciliğini yaptığı Arena Athletic isimli Spor Merkezi 26 Kasım 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile faaliyete geçti.Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yaklaşık bir saat gecikmeli olarak katıldığı açılış törenine Zonguldak spor ve siyaset camiasından çok sayıda davetli katıldı.Son model spor aletleri ile dizayn edilen Arena Athletic Spor Merkezi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ve takdir ile karşılandı.

Uzun yıllar Zonguldak’ta taekwando sporunun öncülüğünü yapan ve şu an Kozlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdüren Turan Emeksiz’in oğlu taekwando antrenörü Alperen Emeksiz’in işletmeciliğini yaptığı Arena Athletic isimli Spor Merkezi 26 Kasım 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile faaliyete geçti.
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yaklaşık bir saat gecikmeli olarak katıldığı açılış törenine Zonguldak spor ve siyaset camiasından çok sayıda davetli katıldı.
Son model spor aletleri ile dizayn edilen Arena Athletic Spor Merkezi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ve takdir ile karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.