Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADEM GÜNAYDIN BAŞBAKANLIĞI TANIMIYOR MU?

Kozlu 12.11.2016 - 23:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4649+ kez okundu.
 

ADEM GÜNAYDIN BAŞBAKANLIĞI TANIMIYOR MU?

Başbakanlığın Sarı Basın Kartı, kanunun ve yönetmeliğin tanıdığı çerçevede Türkiye’nin her yerinde çeşitli imtiyaz ve ayrıcalıklara sahip iken, Kozlu Belediyesi tarafından tanınmıyor mu? Zonguldak’ta görev yapan ve diğer illerden geçici olarak Zonguldak’a gelen Başbakanlık Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler, Zonguldak Merkez ve Türkiye’nin hiçbir ilinde problem yaşamazken, Kozlu Belediyesi Halk Otobüslerinde kendilerine zorluk çıkartıldığını ve ücret talep edilerek otobüslere alınmak istemediklerini ifade ediyorlar. Görevli Halk Otobüsü şoförleri uygulamanın patronun talimatı olduğunu dile getirirken, Başbakanlık Sarı Basın Kartları firma tarafından tanınmayan basın mensupları bu uygulamanın sebebinin, ilçeden ile, D4 Belgesi olmadan ve ayakta yolcu taşımacılığı yapan, defalarca emekli ve yaşlı indirimlerini halka uygulamadığı için cezaya çarptırılan, yasal olmadan ihale harici firma değiştiren BEKARD (yeni firma Günaydın Kardeşler)’ın hakkında çıkan iddiaları haber yaparak kamuoyunu bilgilendiren gazetecilerden bir nevi intikam alma olduğunu ifade ediyorlar. (BKH)

Başbakanlığın Sarı Basın Kartı, kanunun ve yönetmeliğin tanıdığı çerçevede Türkiye’nin her yerinde çeşitli imtiyaz ve ayrıcalıklara sahip iken, Kozlu Belediyesi tarafından tanınmıyor mu?

Zonguldak’ta görev yapan ve diğer illerden geçici olarak Zonguldak’a gelen Başbakanlık Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler, Zonguldak Merkez ve Türkiye’nin hiçbir ilinde problem yaşamazken, Kozlu Belediyesi Halk Otobüslerinde kendilerine zorluk çıkartıldığını ve ücret talep edilerek otobüslere alınmak istemediklerini ifade ediyorlar.

Görevli Halk Otobüsü şoförleri uygulamanın patronun talimatı olduğunu dile getirirken, Başbakanlık Sarı Basın Kartları firma tarafından tanınmayan basın mensupları bu uygulamanın sebebinin, ilçeden ile, D4 Belgesi olmadan ve ayakta yolcu taşımacılığı yapan, defalarca emekli ve yaşlı indirimlerini halka uygulamadığı için cezaya çarptırılan, yasal olmadan ihale harici firma değiştiren BEKARD (yeni firma Günaydın Kardeşler)’ın hakkında çıkan iddiaları haber yaparak kamuoyunu bilgilendiren gazetecilerden bir nevi intikam alma olduğunu ifade ediyorlar. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.