Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK’TAN BASINA GAZETECİLER GÜNÜ JESTİ

Gündem 21.10.2016 - 22:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4589+ kez okundu.
 

AK’TAN BASINA GAZETECİLER GÜNÜ JESTİ

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Zonguldak’ta görev yapan Basın mensuplarına alışılagelmişin dışında jest yaparak bir dizi etkinlik düzenledi.
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Zonguldak’ta görev yapan Basın mensuplarına alışılagelmişin dışında jest yaparak bir dizi etkinlik düzenledi. İl Emniyet Müdürü Ak’ın daveti üzerine Ilıksu Mevkiindeki Atış Poligonuna giden Zonguldaklı Basın mensupları çeşitli silahlarla atış talimi yaptılar. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından düzenlenen programda polislerden silah ile atış  eğitimi alan basın mensupları hedefleri başarı ile vurdular. Düzenlenen etkinliğe yerel ve yaygın basın temsilcilerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt, Zonguldak’ta faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki personelin atış kabiliyetini üst seviyede tutmak için faaliyete geçirilen Kozlu ilçesindeki atış poligonunda basın mensuplarına gruplar halinde kısa süreli eğitim verilerek atış yaptırıldı. Tabanca, MP5 ve Kalaşnikof silahlarıyla atış yapan basın mensupları balon, köpük şişesi ve hedef tahtalarında yer alan hedefleri başarı ile vurdu. OSMAN AK HER SEFERİNDE 12’DEN VURDU Basın mensuplarının ısrarı üzerine tabanca ve kalaşnikof tüfekle atış yapan Emniyet Müdürü Osman Ak, hedefleri tam isabet vurdu. Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt da atış poligonunda silah başına geçti. ATIŞ SONRASI MANGAL PARTİSİ Poligonda yapılan atış taliminin ardından mangal partisi düzenlendi. Davetlilere; sucuk ekmek, köfte, sarma, kömeç ve kek ikram edildi. Basın mensupları Osman Ak’a kendilerine yaşattıkları bu unutulmaz anı için teşekkür etti.Ka
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Zonguldak’ta görev yapan Basın mensuplarına alışılagelmişin dışında jest yaparak bir dizi etkinlik düzenledi.

poligonZonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Zonguldak’ta görev yapan Basın mensuplarına alışılagelmişin dışında jest yaparak bir dizi etkinlik düzenledi.

İl Emniyet Müdürü Ak’ın daveti üzerine Ilıksu Mevkiindeki Atış Poligonuna giden Zonguldaklı Basın mensupları çeşitli silahlarla atış talimi yaptılar.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından düzenlenen programda polislerden silah ile atış  eğitimi alan basın mensupları hedefleri başarı ile vurdular.

Düzenlenen etkinliğe yerel ve yaygın basın temsilcilerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt, Zonguldak’ta faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki personelin atış kabiliyetini üst seviyede tutmak için faaliyete geçirilen Kozlu ilçesindeki atış poligonunda basın mensuplarına gruplar halinde kısa süreli eğitim verilerek atış yaptırıldı.

Tabanca, MP5 ve Kalaşnikof silahlarıyla atış yapan basın mensupları balon, köpük şişesi ve hedef tahtalarında yer alan hedefleri başarı ile vurdu.

OSMAN AK HER SEFERİNDE 12’DEN VURDU

Basın mensuplarının ısrarı üzerine tabanca ve kalaşnikof tüfekle atış yapan Emniyet Müdürü Osman Ak, hedefleri tam isabet vurdu.

Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt da atış poligonunda silah başına geçti.

ATIŞ SONRASI MANGAL PARTİSİ

Poligonda yapılan atış taliminin ardından mangal partisi düzenlendi. Davetlilere; sucuk ekmek, köfte, sarma, kömeç ve kek ikram edildi. Basın mensupları Osman Ak’a kendilerine yaşattıkları bu unutulmaz anı için teşekkür etti.Ka

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.