Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKIN KAVİ'DEN ERTAN ŞAHİN'E ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR...

Zonguldak 31.08.2016 - 23:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7742+ kez okundu.
 

AKIN KAVİ'DEN ERTAN ŞAHİN'E ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR...

AKIN KAVİ'DEN ERTAN ŞAHİN'E ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR...
Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi Akın Kavi, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Kozlu Belediyesi özel halk otobüslerinin İl Trafik Komisyonu kararı gereğince AVM hattında yolcu taşıyamadığını, hatalı uygulamadan dönülmediği takdirde yargıya başvuracakları yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. MAHKEME KARARLARI ORTADA! SEN NEYİN PEŞİNDESİN ERTAN ŞAHİN? Durum ile ilgili Kozlu Belediyesi Halk Otobüs İşletmeciliği yapan Firmanın uygulamadan Şahin kadar dert edinmediğini ifade eden Kavi Belediye Başkanı Şahin’e neyin mücadelesini verdiğini sorarak, şunları söyledi: “Ortada 5 yıldan beri haksız rekabet ve kazanç varken, biz kanun dışına asla çıkmadık. Yerel mahkemenin 2010 yılında verdiği haksız ve adaletten yoksun kararı, 2013/761 sayılı Danıştay 8’inci Dairesi’nin kararını yerel mahkeme tarafından uyularak bu karara istinaden de Zonguldak Belediyesi’nin 4 Mayıs 2015  tarihinde oy birliği ile alınmış Meclis kararı her şeyi açıkça zaten ifade etmektedir. Kaldı ki, o zaman Filyos’tan taşımacılık yapan otobüsler, bütün geçmiş olduğu güzergahtan yolcu alsınlar. Ereğli’ye giden Kozlu, Fatih Sitesi, Üniversite Hastanesi’nden alsın. Nasıl olsa aynı güzergahtan geçiyor. Gerçekten bir Belediye Başkanı'nın bu yaklaşımı ne mantığa, ne vicdana, ne de hukuka sığmaktadır. Kaldı ki, adaletin üstünde bir şey olduğunu düşünmüyorum. Anayasa Mahkemesi’ne bile gitme hakkı olmamasına karşılık yapmış olduğu algı neyi ifade ediyor? Hiç bir şekilde izahatı olmamaktadır. Bu haksız kazancı yapan firma ile zaten hukuk mücadelemiz halen daha sürmektedir. Fakat bu bizim ekmek kavgamızdır. Belediye Başkanı neyin mücadelesini veriyor? Bunu tüm kamuoyunun takdirine bırakıyorum. ZONGULDAK'TAN TIP FAKÜLTESİ YOLCUSUNU NEDEN KOZLU BELEDİYESİ TAŞIYOR? Ayrıca Zonguldak Belediyesi'nin kendi Halk Otobüs İşletmeciliğini yapan firması arkasında yeterince durmadığına da vurgu yapan Kavi, 'Zonguldak Belediyesi neden Zonguldak'tan Tıp Fakültesi yolcusunu Kozlu Belediyesine taşıtıyor?Kozlu Belediyesi Tıp Fakültesine Yolcu taşıyacaksa kendi sınırları içerisinden taşımalı. Zonguldak Belediyesi Tıp Fakültesi hattını açsın ben tamamı D2-D4 Belgeli araçlarımla frene dahi basmadan direkt Tıp Fakültesine yolcu taşırım.'dedi.(BKH)
AKIN KAVİ'DEN ERTAN ŞAHİN'E ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR...

Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi Akın Kavi, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Kozlu Belediyesi özel halk otobüslerinin İl Trafik Komisyonu kararı gereğince AVM hattında yolcu taşıyamadığını, hatalı uygulamadan dönülmediği takdirde yargıya başvuracakları yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.

MAHKEME KARARLARI ORTADA! SEN NEYİN PEŞİNDESİN ERTAN ŞAHİN?

Durum ile ilgili Kozlu Belediyesi Halk Otobüs İşletmeciliği yapan Firmanın uygulamadan Şahin kadar dert edinmediğini ifade eden Kavi Belediye Başkanı Şahin’e neyin mücadelesini verdiğini sorarak, şunları söyledi:

“Ortada 5 yıldan beri haksız rekabet ve kazanç varken, biz kanun dışına asla çıkmadık. Yerel mahkemenin 2010 yılında verdiği haksız ve adaletten yoksun kararı, 2013/761 sayılı Danıştay 8’inci Dairesi’nin kararını yerel mahkeme tarafından uyularak bu karara istinaden de Zonguldak Belediyesi’nin 4 Mayıs 2015  tarihinde oy birliği ile alınmış Meclis kararı her şeyi açıkça zaten ifade etmektedir. Kaldı ki, o zaman Filyos’tan taşımacılık yapan otobüsler, bütün geçmiş olduğu güzergahtan yolcu alsınlar. Ereğli’ye giden Kozlu, Fatih Sitesi, Üniversite Hastanesi’nden alsın. Nasıl olsa aynı güzergahtan geçiyor. Gerçekten bir Belediye Başkanı'nın bu yaklaşımı ne mantığa, ne vicdana, ne de hukuka sığmaktadır. Kaldı ki, adaletin üstünde bir şey olduğunu düşünmüyorum. Anayasa Mahkemesi’ne bile gitme hakkı olmamasına karşılık yapmış olduğu algı neyi ifade ediyor? Hiç bir şekilde izahatı olmamaktadır. Bu haksız kazancı yapan firma ile zaten hukuk mücadelemiz halen daha sürmektedir. Fakat bu bizim ekmek kavgamızdır. Belediye Başkanı neyin mücadelesini veriyor? Bunu tüm kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

ZONGULDAK'TAN TIP FAKÜLTESİ YOLCUSUNU NEDEN KOZLU BELEDİYESİ TAŞIYOR?

Ayrıca Zonguldak Belediyesi'nin kendi Halk Otobüs İşletmeciliğini yapan firması arkasında yeterince durmadığına da vurgu yapan Kavi, 'Zonguldak Belediyesi neden Zonguldak'tan Tıp Fakültesi yolcusunu Kozlu Belediyesine taşıtıyor?Kozlu Belediyesi Tıp Fakültesine Yolcu taşıyacaksa kendi sınırları içerisinden taşımalı. Zonguldak Belediyesi Tıp Fakültesi hattını açsın ben tamamı D2-D4 Belgeli araçlarımla frene dahi basmadan direkt Tıp Fakültesine yolcu taşırım.'dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.