Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUUU!!!

Gündem 11.08.2016 - 12:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8006+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUUU!!!

Yaklaşık bir yıl aranın ardından 4 Nisan 2016 tarihindeki Kozlu Belediye Meclis Toplantısına katılmak için Belediye Meclis Toplantı salonuna gitmiştim.
Salona girdiğinde beni görünce dengesini kaybeden Ertan makamının verdiği güç ve dizginleyemediği egosu ile birlikte eli ile beni göstererek dışarı çık dedi.sonraki diyalog şöyle gelişti;-Ben mi?-Evet sen. Dışarı çık!-Niye ben?-Seni burada görmek istemiyorum.-O senin isteyip, istememene bağlı değil başkan. Belediye Meclis toplantıları basına ve halka açık yapılır! Bende Başbakanlık Sarı Basın Kartı olan bir gazeteciyim. Burada toplantıyı izlemek üzere görevimi yerine getirmek için bulunuyorum. Toplantı basına ve halka kapalı ise sadece ben değil tüm basın mensupları ve halk'ta çıkar. Yok açıkça bende burada bulunurum.-O zaman toplantıyı basına kapalı yapıyorum. Herkes salonu terk etsin. Sende!-Tamam.Diyerek diğer basın mensupları ve halk ile birlikte salonu boşaltıyoruz.Sonrasında biraz koridorda bekleyip Belediyeden ayrılıyorum.Benden sonra diğer basın mensuplarını içeri çağıran Ertan, arkamdan istediği gibi hakaretler savuruyor, hızını alamayan başkan Cumhuriyet Savcılarını da adam kayırmakla itham ediyor...Bende çıkacak Meclis tutanağını bekliyor ve yaşananların tutanaklara nasıl intikal ettiğini merak ediyorum.Tutanaklar yayınlanıyor!Birde ne göreyim, ne kapalı oturum var ne basını halka dışarı çıkarttığı!Sanki her şey olağan gerçekleşmiş!Elimdeki bilgi ve belgelerle birlikte Kamu Görevini Kötüye Kullanan Kozlu belediye Başkanı Ertan Şahin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyorum.Geçtiğimiz günlerde bu şikayetle ilgili ifadeye çağrıldım.Salonda bulunan diğer gazeteci arkadaşlarda ve şahitliğini talep ettiğim meclis üyeleri de ifadeye çağrılmış.Ertan'da ifade vermiş ama yalan!Korkmuş sanırım...Soruşturmayı yürüten görevli AKP'li meclis üyelerini de göreve çağırmış.İşin ciddiyetinin yeni farkına varan Ertan Meclis üyelerini makamına çağırarak istediği şekilde ifade vermeleri için baskı yapmış.Bakalım. O ifadeleri de göreceğiz.Eğer olanı değil de olmayanı anlatır şekilde yalan ifade veren meclis üyeleri olursa onları burada teşhir edeceğim. Bütün Kozlu ne mal olduklarını anlasın ve yalancıların, iftiracıların yüzlerine tükürsün. Doğruyu,salt gerçekleri yalansız anlatanlara sonuna kadar saygılıyız. Kimsenin kıvırma şansı yok!Saniye saniye ses kayıtları mevcut!Herkes Hakim karşısına kendi çıkıyor! Ertan'ı kurtaracağım diye kendini ateşe atacak, onurunu ayaklar altına alacak olan varsa buyursun.Onlarla da ilgileniriz...İfadeleri merakla bekliyoruz!
Yaklaşık bir yıl aranın ardından 4 Nisan 2016 tarihindeki Kozlu Belediye Meclis Toplantısına katılmak için Belediye Meclis Toplantı salonuna gitmiştim.


Salona girdiğinde beni görünce dengesini kaybeden Ertan makamının verdiği güç ve dizginleyemediği egosu ile birlikte eli ile beni göstererek dışarı çık dedi.
sonraki diyalog şöyle gelişti;
-Ben mi?
-Evet sen. Dışarı çık!
-Niye ben?
-Seni burada görmek istemiyorum.
-O senin isteyip, istememene bağlı değil başkan. Belediye Meclis toplantıları basına ve halka açık yapılır! Bende Başbakanlık Sarı Basın Kartı olan bir gazeteciyim. Burada toplantıyı izlemek üzere görevimi yerine getirmek için bulunuyorum. Toplantı basına ve halka kapalı ise sadece ben değil tüm basın mensupları ve halk'ta çıkar. Yok açıkça bende burada bulunurum.
-O zaman toplantıyı basına kapalı yapıyorum. Herkes salonu terk etsin. Sende!
-Tamam.
Diyerek diğer basın mensupları ve halk ile birlikte salonu boşaltıyoruz.
Sonrasında biraz koridorda bekleyip Belediyeden ayrılıyorum.
Benden sonra diğer basın mensuplarını içeri çağıran Ertan, arkamdan istediği gibi hakaretler savuruyor, hızını alamayan başkan Cumhuriyet Savcılarını da adam kayırmakla itham ediyor...
Bende çıkacak Meclis tutanağını bekliyor ve yaşananların tutanaklara nasıl intikal ettiğini merak ediyorum.
Tutanaklar yayınlanıyor!
Birde ne göreyim, ne kapalı oturum var ne basını halka dışarı çıkarttığı!
Sanki her şey olağan gerçekleşmiş!
Elimdeki bilgi ve belgelerle birlikte Kamu Görevini Kötüye Kullanan Kozlu belediye Başkanı Ertan Şahin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyorum.
Geçtiğimiz günlerde bu şikayetle ilgili ifadeye çağrıldım.
Salonda bulunan diğer gazeteci arkadaşlarda ve şahitliğini talep ettiğim meclis üyeleri de ifadeye çağrılmış.
Ertan'da ifade vermiş ama yalan!
Korkmuş sanırım...
Soruşturmayı yürüten görevli AKP'li meclis üyelerini de göreve çağırmış.
İşin ciddiyetinin yeni farkına varan Ertan Meclis üyelerini makamına çağırarak istediği şekilde ifade vermeleri için baskı yapmış.
Bakalım. O ifadeleri de göreceğiz.
Eğer olanı değil de olmayanı anlatır şekilde yalan ifade veren meclis üyeleri olursa onları burada teşhir edeceğim. Bütün Kozlu ne mal olduklarını anlasın ve yalancıların, iftiracıların yüzlerine tükürsün. Doğruyu,salt gerçekleri yalansız anlatanlara sonuna kadar saygılıyız.
Kimsenin kıvırma şansı yok!
Saniye saniye ses kayıtları mevcut!
Herkes Hakim karşısına kendi çıkıyor! Ertan'ı kurtaracağım diye kendini ateşe atacak, onurunu ayaklar altına alacak olan varsa buyursun.
Onlarla da ilgileniriz...
İfadeleri merakla bekliyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.