Sitenin sağında bir giydirme reklam

KALDIRIMDA HAFRiYAT, YOLDA iSKELE!

Kozlu 04.08.2016 - 16:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8244+ kez okundu.
 

KALDIRIMDA HAFRiYAT, YOLDA iSKELE!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yapımı uzun zaman durduktan sonra AKP’li Ertan Şahin Başkanlığındaki Belediye Meclisince usulsüz olarak kişiye özel imar düzenlemesi yapılarak devam eden, Belediye Meclis Üyesi Bekir Atalay’a ait inşaat vatandaşları isyan ettirdi.
İnşaata ait hafriyat ve molozların yaklaşık iki yıldır yaya yolunu kaplamış olması yetmiyormuş gibi taşıt yoluna taşan inşaat iskelesi vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor. Çevreye verdiği rahatsızlıktan ve gerçekleştirilen usulsüz imar düzenlemesinden ötürü kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan ve basında çıkan haberlerde de dile getirildiği üzere vatandaşların yoğun şikâyet ettiği inşaat ile ilgili Kozlu Belediyesi’nin neden duyarsız davrandığı merak ediliyor. Vatandaşlar belediyenin duyarsızlığı karşısındaki tepkilerini şu sözlerle dile getiriyorlar; ‘‘Yazıklar olsun. Belediye Meclis Üyesi bunu yaparsa başkaları ne yapmaz? Örnek olmaları gerekirken, Meclis Üyeliğini kendi usulsüzlüklerine kalkan olarak kullanıyorlar. AKP’li Kozlu Belediye başkanı Ertan Şahin’in inşaatın sahibi Belediye Meclis Üyesi Bekir Atalay’a ses çıkartmamasının sebebi, Atalay’ın partisinden istifa edip, Şahin’in meclise getirdiği konuların hepsine ‘Evet’ oyu vermesinden kaynaklanan bir diyet borcu mu yoksa?’’ (BKH)  
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yapımı uzun zaman durduktan sonra AKP’li Ertan Şahin Başkanlığındaki Belediye Meclisince usulsüz olarak kişiye özel imar düzenlemesi yapılarak devam eden, Belediye Meclis Üyesi Bekir Atalay’a ait inşaat vatandaşları isyan ettirdi.

İnşaata ait hafriyat ve molozların yaklaşık iki yıldır yaya yolunu kaplamış olması yetmiyormuş gibi taşıt yoluna taşan inşaat iskelesi vatandaşların can güvenliğini tehdit ediyor.

Çevreye verdiği rahatsızlıktan ve gerçekleştirilen usulsüz imar düzenlemesinden ötürü kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan ve basında çıkan haberlerde de dile getirildiği üzere vatandaşların yoğun şikâyet ettiği inşaat ile ilgili Kozlu Belediyesi’nin neden duyarsız davrandığı merak ediliyor.

Vatandaşlar belediyenin duyarsızlığı karşısındaki tepkilerini şu sözlerle dile getiriyorlar;

‘‘Yazıklar olsun. Belediye Meclis Üyesi bunu yaparsa başkaları ne yapmaz? Örnek olmaları gerekirken, Meclis Üyeliğini kendi usulsüzlüklerine kalkan olarak kullanıyorlar. AKP’li Kozlu Belediye başkanı Ertan Şahin’in inşaatın sahibi Belediye Meclis Üyesi Bekir Atalay’a ses çıkartmamasının sebebi, Atalay’ın partisinden istifa edip, Şahin’in meclise getirdiği konuların hepsine ‘Evet’ oyu vermesinden kaynaklanan bir diyet borcu mu yoksa?’’ (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.