Sitenin sağında bir giydirme reklam

METİN SEYFİ SAZAK TUTUKLANDI

Gündem 04.08.2016 - 15:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7015+ kez okundu.
 

METİN SEYFİ SAZAK TUTUKLANDI

Zonguldak Sulh Ceza Hakimliği'nin 41 kişi hakkında 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kısım askeri birlikler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve görevini yapmasını engellemeye  teşebbüs etme, Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve FETÖ/PDY silahlı örgütüne üye olmak suçlarına ilişkin olarak başlattığı soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alınan Zonguldak eski İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Zonguldak'a getirilmişti. Sazak, sağlık kontrollerinin ardından tutuklanma talebiyle Zonguldak Adliyesi’ne çıkarıldı. Mahkemede verdiği ifadeden sonra Sazak, tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne götürüldü.

Zonguldak Sulh Ceza Hakimliği'nin 41 kişi hakkında 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kısım askeri birlikler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve görevini yapmasını engellemeye  teşebbüs etme, Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme ve FETÖ/PDY silahlı örgütüne üye olmak suçlarına ilişkin olarak başlattığı soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alınan Zonguldak eski İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Zonguldak'a getirilmişti.

Sazak, sağlık kontrollerinin ardından tutuklanma talebiyle Zonguldak Adliyesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede verdiği ifadeden sonra Sazak, tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.