Sitenin sağında bir giydirme reklam

ORMANLI'DA HALKLA BULUŞTULAR

Gündem 12.06.2016 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7378+ kez okundu.
 

ORMANLI'DA HALKLA BULUŞTULAR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yoğun geçen genel kurul çalışmalarından fırsat bulur bulmaz soluğu seçim bölgesi Zonguldak’ta alan Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesinde halk ile bir araya geldi.  Ramazan ayının İlk Cuma namazını AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün,  AK Parti Yönetim kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Ormanlı Merkez Camiinde kılan Çaturoğlu, camii çıkışında cemaat ile bir bir tokalaşarak hal ve hatırını sordu.  Ardından Ormanlı Belde Belediye Başkanı Başol’u beraberindeki partililer ile birlikte makamında ziyaret eden Çaturoğlu, burada Başol’dan Ormanlı’nın sorun ve taleplerini içeren dosyayı aldı, çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. SORUNLARIN TAKİBİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI  Ormanlı’nın Ereğli’nin en büyük beldesi konumunda bulunduğuna dikkat çeken Çaturoğlu,  şunları söyledi: “Zonguldak’ın tüm köyleri gibi Ormanlı’nın da sorunlarını önemsiyoruz. Ormanlı’da TOKİ çalışmaları kısa sürede başlayacak, ulaşımla ilgilide sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz. Ormanlı Belediye Başkanımız Başol Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanlarından biri, Ormanlı’ya yapacağı her yatırımda yanındayız. Ankara’da kapı kapı dolaşıp, Ormanlı’ya ne kadar daha hizmet verebiliriz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarda meyvelerini vermeye başladı. “ şeklide konuştu.  Belediyede bir süre kalan Çaturoğlu ardından Ormanlı’da haftada bir Cuma günü kurulan pazara girerek, burada alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yoğun geçen genel kurul çalışmalarından fırsat bulur bulmaz soluğu seçim bölgesi Zonguldak’ta alan Çaturoğlu, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Beldesinde halk ile bir araya geldi. 

Ramazan ayının İlk Cuma namazını AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün,  AK Parti Yönetim kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Ormanlı Merkez Camiinde kılan Çaturoğlu, camii çıkışında cemaat ile bir bir tokalaşarak hal ve hatırını sordu. 

Ardından Ormanlı Belde Belediye Başkanı Başol’u beraberindeki partililer ile birlikte makamında ziyaret eden Çaturoğlu, burada Başol’dan Ormanlı’nın sorun ve taleplerini içeren dosyayı aldı, çözüm yolları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

SORUNLARIN TAKİBİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI 

Ormanlı’nın Ereğli’nin en büyük beldesi konumunda bulunduğuna dikkat çeken Çaturoğlu,  şunları söyledi:

“Zonguldak’ın tüm köyleri gibi Ormanlı’nın da sorunlarını önemsiyoruz. Ormanlı’da TOKİ çalışmaları kısa sürede başlayacak, ulaşımla ilgilide sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz. Ormanlı Belediye Başkanımız Başol Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanlarından biri, Ormanlı’ya yapacağı her yatırımda yanındayız. Ankara’da kapı kapı dolaşıp, Ormanlı’ya ne kadar daha hizmet verebiliriz, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalarda meyvelerini vermeye başladı. “ şeklide konuştu. 

Belediyede bir süre kalan Çaturoğlu ardından Ormanlı’da haftada bir Cuma günü kurulan pazara girerek, burada alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.