Sitenin sağında bir giydirme reklam

BARTIN VALİSİ SEYFETTİN AZİZOĞLU’NDAN BAŞKAN AKDEMİR’E ZİYARET

Zonguldak 09.06.2016 - 00:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7338+ kez okundu.
 

BARTIN VALİSİ SEYFETTİN AZİZOĞLU’NDAN BAŞKAN AKDEMİR’E ZİYARET

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ‘veda’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Bartın Valiliği’nden Erzurum Valiliğine atanan Azizoğlu; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile güzel bir diyalog kurduklarını, Erzurum’a gitmeden öncede Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etmek istediğini söyledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile kalkınma ajansında 2 yıl birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu; “Valilikte, büyük şehir-küçük şehir önemli değildir. İl ildir. Önemli olan hizmettir. Her şehrin kendine göre problemleri ve ihtiyaçları vardır. Görevimiz, o ilde sorun neyse o sorunu çözmeye çalışmaktır. Zonguldak Belediye Başkanımızın, bizim için iki önemli özelliği var. Birincisi: beyefendi kişiliği, ciddi devlet adamlığı, alçakgönüllülüğü, ikincisi ise: kalkınma ajansında iki yıl beraber görev yaptık. Kalkınma ajansı toplantılarında, çok uyumlu ve başarılı işlere imza attık. Bölgemiz açısından güzel işlere imza atmaya gayret gösterdik. Tanımaktan mutlu olduğum ender insanlardan biri de samimiyetle söylüyorum başkanımızdır. Bu sebeple sizle vedalaşmadan ayrılmak istemedim.” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Öncelikle yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Bartın’da da çok güzel çalışmalar yaptınız. Devlet terbiyeniz, her zamana kendini gösterdi. Devlette devamlılık esastır. Bu nedenle sizinle çalışmaktan da çok memnuniyet duydum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından günün anısına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na şehrimizin yöresel ürünlerinin yer aldığı kutuyu armağan etti.  


Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ‘veda’ ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Bartın Valiliği’nden Erzurum Valiliğine atanan Azizoğlu; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile güzel bir diyalog kurduklarını, Erzurum’a gitmeden öncede Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etmek istediğini söyledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile kalkınma ajansında 2 yıl birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu; “Valilikte, büyük şehir-küçük şehir önemli değildir. İl ildir. Önemli olan hizmettir. Her şehrin kendine göre problemleri ve ihtiyaçları vardır. Görevimiz, o ilde sorun neyse o sorunu çözmeye çalışmaktır. Zonguldak Belediye Başkanımızın, bizim için iki önemli özelliği var. Birincisi: beyefendi kişiliği, ciddi devlet adamlığı, alçakgönüllülüğü, ikincisi ise: kalkınma ajansında iki yıl beraber görev yaptık. Kalkınma ajansı toplantılarında, çok uyumlu ve başarılı işlere imza attık. Bölgemiz açısından güzel işlere imza atmaya gayret gösterdik. Tanımaktan mutlu olduğum ender insanlardan biri de samimiyetle söylüyorum başkanımızdır. Bu sebeple sizle vedalaşmadan ayrılmak istemedim.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Öncelikle yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Bartın’da da çok güzel çalışmalar yaptınız. Devlet terbiyeniz, her zamana kendini gösterdi. Devlette devamlılık esastır. Bu nedenle sizinle çalışmaktan da çok memnuniyet duydum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından günün anısına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na şehrimizin yöresel ürünlerinin yer aldığı kutuyu armağan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.