Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKDEMİR: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZDİR”

Zonguldak 20.05.2016 - 16:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7166+ kez okundu.
 

AKDEMİR: “EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLİĞİMİZDİR”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı. Gençliğin, geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “19 Mayıs, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, emperyalistlere karşı, ulusal kurtuluş savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a ayak bastığı gündür. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutarak, bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milleti, dünya üzerindeki varlığını, sahip olduğu bu yüksek vatan aşkı ve hürriyet özlemine borçludur. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en kutsal görevidir. Bu günü daha anlamlı kılan bir diğer unsur da, Atatürk'ün bu bayramı, yani bir ülkenin yeniden doğuşunun başlangıcı olan bu günü, gençliğe armağan etmiş olmasıdır. Ulu Önder, gençliğe verdiği önemi:“Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” sözleri ile dile getirmiştir. 19 Mayıs, sadece Türk milli kurtuluş hareketi başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler içerisinde yerinin almasının adıdır. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içerisinde, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyet’i, gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklarımıza doğru aktarmak bizlerinde görevidir. En büyük zenginliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, bizlere bugünleri miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyor; tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.  

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı. Gençliğin, geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “19 Mayıs, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, emperyalistlere karşı, ulusal kurtuluş savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a ayak bastığı gündür. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutarak, bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milleti, dünya üzerindeki varlığını, sahip olduğu bu yüksek vatan aşkı ve hürriyet özlemine borçludur. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en kutsal görevidir. Bu günü daha anlamlı kılan bir diğer unsur da, Atatürk'ün bu bayramı, yani bir ülkenin yeniden doğuşunun başlangıcı olan bu günü, gençliğe armağan etmiş olmasıdır. Ulu Önder, gençliğe verdiği önemi:“Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” sözleri ile dile getirmiştir.

19 Mayıs, sadece Türk milli kurtuluş hareketi başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler içerisinde yerinin almasının adıdır. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içerisinde, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyet’i, gençlerimize emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklarımıza doğru aktarmak bizlerinde görevidir. En büyük zenginliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, bizlere bugünleri miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyor; tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.