Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMİR EREN SÖZÜNÜ TUTTU

Zonguldak 18.05.2016 - 21:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8988+ kez okundu.
 

EMİR EREN SÖZÜNÜ TUTTU

Zonguldak Valisi Ali Kaban 2. Lig'e yükselen Zonguldakspor Kulüp Başkanı ve futbolcularını ziyaret ederek 200 bin TL’lik primi hediye etti.
Zonguldak Valisi Ali Kaban beraberinde Eren Enerji Genel Müdürü Emir Eren ile birlikte Zonguldakspor Kulübü'nü ziyaret ederek kulüp başkanı ve futbolcularla bir araya geldi.Emir Eren'e teşekkür eden Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Emir Bey her zaman için büyük destek verdi. Birazdan takdim edilecek çekin bir de arkası var. Çekin arkasını çevirirseniz arkasındaki rakamın çok daha büyük olduğunu görürsünüz. En azından benim dönemim içerisinde çok daha büyük rakamlar var. Ama daha büyük olan iş; bu teşvikle birlikte özellikle esnafımızla iş adamımızın çok daha gayrete gelmiş olması. Ben bunu daha büyük öneme haiz buluyorum. İnşallah bundan sonra 2. Lig'de de bu gayret aynen devam edecektir. Çünkü şehrimize artık daha şen şakrak olacak, maçlarda daha büyük kulüpleri ağırlayacağız. Bu daha büyük ihtiyaçları getiriyor. Binamızın durumu ortada İstanbul’dan bir hemşehrimizin bir gayreti vardı" dedi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban 2. Lig'e yükselen Zonguldakspor Kulüp Başkanı ve futbolcularını ziyaret ederek 200 bin TL’lik primi hediye etti.

Zonguldak Valisi Ali Kaban beraberinde Eren Enerji Genel Müdürü Emir Eren ile birlikte Zonguldakspor Kulübü'nü ziyaret ederek kulüp başkanı ve futbolcularla bir araya geldi.
Emir Eren'e teşekkür eden Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Emir Bey her zaman için büyük destek verdi. Birazdan takdim edilecek çekin bir de arkası var. Çekin arkasını çevirirseniz arkasındaki rakamın çok daha büyük olduğunu görürsünüz. En azından benim dönemim içerisinde çok daha büyük rakamlar var. Ama daha büyük olan iş; bu teşvikle birlikte özellikle esnafımızla iş adamımızın çok daha gayrete gelmiş olması. Ben bunu daha büyük öneme haiz buluyorum. İnşallah bundan sonra 2. Lig'de de bu gayret aynen devam edecektir. Çünkü şehrimize artık daha şen şakrak olacak, maçlarda daha büyük kulüpleri ağırlayacağız. Bu daha büyük ihtiyaçları getiriyor. Binamızın durumu ortada İstanbul’dan bir hemşehrimizin bir gayreti vardı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.