Sitenin sağında bir giydirme reklam

YALÇIN ZONGULDAK’TA TEMASLARDA BULUNDU

Zonguldak 11.05.2016 - 23:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7860+ kez okundu.
 

YALÇIN ZONGULDAK’TA TEMASLARDA BULUNDU

Memur SEN Genel BAŞKANI Ali YALÇIN, Hedef 1 milyon üye Kapsamında Teşkilat Çalışması ve KÖKLÜ MEDENIYET, ÖNCÜ SENDiKACILIK la ilgili Konferansı için Şehrimize geldi.Saat 17'00 de BEÜ Rektörü Sn.Mahmut ÖZEN'i makamında Ziyaret etti.Ziyaret dolayısıyla Rektörümüz,Ali YALÇIN beye Çeşitli hediyeler sundu ve daha sonra Kendisini Rektörlük binasının önüne kadar inerek uğurladı.Ali YALÇIN beyde bu nazik hareketinden ve Sıcak karşılamasından dolayı Rektörümüze Teşekkür etti.Ondan sonrada GMİS'i Ziyaret ederek TTK ve Madencilerin Sorunları hakkında GMİS Başkanımız Ahmet DEMİRCİ ile görüş alış verişinde bulunarak,TTK'ya mutlaka Üretim İşcisi alınması gerektiği konusunda mütabık kaldılar.Görüşme Sonrası Konferansını vermek için GMİS Konferans Salonuna çıkan Ali YALÇIN beyi, salonu hınca hınç dolduran Büyük Memur SEN Üyeleri Coşkulu bir şekilde karşıladı.Genel Başkana Ziyaretleri esnasında,Sağlık SEN Genel Başkan Yardıncısı Semih DURMUŞ,Memur SEN il Temsilcisi Kamuran AŞKAR ve Diğer bağlı Şube Başkanları ve İl Temsilcileri eşlik ettiler.Konferans süresince,Türk Siyasetinin ve Türk Sendikacılığın dünü, bugünü ve yarını hakkında Mükemmel bir sunum yapan Ali YALÇIN bey,Salonu dolduranlar tarafından dikkatle dinlenirken,konuşmaları sık şıkta coşkulu alkışlarla desteklendi.Konferansın Sonunda Ali YALÇIN beyeeşitli hediyeler takdim edildi.Proğram aile fotoğrafı ile son buldu.Sn.Genel Başkanımız Saat 21'00 sularında, Kızılcıhamamdaki başka bir proğrama katılmak için Şehrimizden ayrıldı.

Memur SEN Genel BAŞKANI Ali YALÇIN, Hedef 1 milyon üye Kapsamında Teşkilat Çalışması ve KÖKLÜ MEDENIYET, ÖNCÜ SENDiKACILIK la ilgili Konferansı için Şehrimize geldi.
Saat 17'00 de BEÜ Rektörü Sn.Mahmut ÖZEN'i makamında Ziyaret etti.Ziyaret dolayısıyla Rektörümüz,Ali YALÇIN beye Çeşitli hediyeler sundu ve daha sonra Kendisini Rektörlük binasının önüne kadar inerek uğurladı.
Ali YALÇIN beyde bu nazik hareketinden ve Sıcak karşılamasından dolayı Rektörümüze Teşekkür etti.
Ondan sonrada GMİS'i Ziyaret ederek TTK ve Madencilerin Sorunları hakkında GMİS Başkanımız Ahmet DEMİRCİ ile görüş alış verişinde bulunarak,
TTK'ya mutlaka Üretim İşcisi alınması gerektiği konusunda mütabık kaldılar.
Görüşme Sonrası Konferansını vermek için GMİS Konferans Salonuna çıkan Ali YALÇIN beyi, salonu hınca hınç dolduran Büyük Memur SEN Üyeleri Coşkulu bir şekilde karşıladı.
Genel Başkana Ziyaretleri esnasında,Sağlık SEN Genel Başkan Yardıncısı Semih DURMUŞ,Memur SEN il Temsilcisi Kamuran AŞKAR ve Diğer bağlı Şube Başkanları ve İl Temsilcileri eşlik ettiler.
Konferans süresince,Türk Siyasetinin ve Türk Sendikacılığın dünü, bugünü ve yarını hakkında Mükemmel bir sunum yapan Ali YALÇIN bey,Salonu dolduranlar tarafından dikkatle dinlenirken,konuşmaları sık şıkta coşkulu alkışlarla desteklendi.
Konferansın Sonunda Ali YALÇIN beyeeşitli hediyeler takdim edildi.
Proğram aile fotoğrafı ile son buldu.
Sn.Genel Başkanımız Saat 21'00 sularında, Kızılcıhamamdaki başka bir proğrama katılmak için Şehrimizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.