Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKALIM VİLLANIN ALTINDAN BAŞKA NELER ÇIKACAK?

Kozlu 04.05.2016 - 22:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7684+ kez okundu.
 

BAKALIM VİLLANIN ALTINDAN BAŞKA NELER ÇIKACAK?

Pusula Gazetesi’nin 23 Nisan’da İnternet Sitesinde yayınlanan, ‘Bu Villa Hangi Başkan Yardımcısının’ başlıklı haberinde, Kozlu İlçesi Seyfetler Köyünde yolun kenarında yapımı halen devam eden ve belediyeye iş yapan firmalara ait iş makinelerinin kullanıldığı, kabası tamamlanan Villanın Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcılarından birine ait olduğu ileri sürülüyor. Yol seviyesinde kalması için özel taş işçiliği yapılan villanın kimden, kaç TL karşılığında satın alındığı, villanın ücretinin ödenip-ödenmediği, ödendi ise buna ait herhangi bir banka hesap hareketinin bulunup- bulunmadığı konusu kamuoyunda büyük ilgi ve merak uyandırdı. Öyle ki, bu villa arsasının Başkan Yardımcısına yakın arkadaşı olan ve kısa süre önce Fatih Sitesi’ndeki arsasına imar düzenlemesi ile 8 Kat İnşaat izni verilip rant sağladığı zahirecilik yapan bir arkadaşı tarafından hediye edildiği iddia ediliyor. (BKH)  

Pusula Gazetesi’nin 23 Nisan’da İnternet Sitesinde yayınlanan, ‘Bu Villa Hangi Başkan Yardımcısının’ başlıklı haberinde, Kozlu İlçesi Seyfetler Köyünde yolun kenarında yapımı halen devam eden ve belediyeye iş yapan firmalara ait iş makinelerinin kullanıldığı, kabası tamamlanan Villanın Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcılarından birine ait olduğu ileri sürülüyor.

Yol seviyesinde kalması için özel taş işçiliği yapılan villanın kimden, kaç TL karşılığında satın alındığı, villanın ücretinin ödenip-ödenmediği, ödendi ise buna ait herhangi bir banka hesap hareketinin bulunup- bulunmadığı konusu kamuoyunda büyük ilgi ve merak uyandırdı.

Öyle ki, bu villa arsasının Başkan Yardımcısına yakın arkadaşı olan ve kısa süre önce Fatih Sitesi’ndeki arsasına imar düzenlemesi ile 8 Kat İnşaat izni verilip rant sağladığı zahirecilik yapan bir arkadaşı tarafından hediye edildiği iddia ediliyor. (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.