Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ SAYEMİZDE 100 BİN TL FAZLA PARA KAZANDI!

Kozlu 28.04.2016 - 12:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7144+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ SAYEMİZDE 100 BİN TL FAZLA PARA KAZANDI!

Geçtiğimiz hafta sorumlu gazetecilik anlayışı gereği yaptığımız bir haber ile birlikte Kozlu Belediyesi’nin 100 Bin TL kar etmesine vesile olduk.Gazetemize gelen bir ihbar sonucu Kozlu Belediyesi’nin Merkez Mahallesi Dr. Halim Tanyeri Caddesi F27A10B3A pafta,310/1 ada/parsel’deki arsayı 10 yıllığına 1.250.000.00TL Bedelle ihaleye çıkarttığını, ihalenin 25.04.2016 tarihinde yapılacağını, ancak ihale şartnamesi satın almak üzere belediyeye giden müteşebbislere ilgililerin ihale şartnamesi vermek istemediklerini, konuyla ilgili bilgileri olmadığını söyleyerek başka birimlere yönlendirdiklerini, bu tutum ve davranışların kamuoyunda ihalenin adrese teslim yapılacağı olgusunu oluşturduğunu, dile getirip ihaleye yapılmadan fesat bulaştığına vurgu yapmıştık.Haberimizden sonra önceden ihaleye gireceği bilinen kiralık arsanın yan alanındaki inşaat yatırımcısının haricinde bir müteşebbis daha ihale evrağı alarak 25.04 2016 tarihinde gerçekleşen ihaleye katıldı. 1Milyon 250 Bin TL’dan açılan ihale açık artırma usulü ile 1 Milyon 350 Bin TL’na yine ilk talipli olan arsanın yan alanındaki inşaat yatırımcısında kaldı.Yani yatırımcı tek başına girip 1 Milyon 250 Bin TL ödeyeceği yeri 100 Bin TL fazla ödeyerek kiraladı.İhale direkt(!) adrese teslim gitmedi.Haberimiz sayesinde Kozlu Belediyesi’nin kasasına 100 Bin TL Fazla girecek!Sorumlu gazetecilik anlayışı gereği gerçekleri dile getiren, Gazetemizin yayın anlayışından rahatsız olan ve takındığı karşı tavrı her fırsatta sergileyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’den bir teşekkür beklemiyoruz..!Kamuoyu taktir edecektir…

Geçtiğimiz hafta sorumlu gazetecilik anlayışı gereği yaptığımız bir haber ile birlikte Kozlu Belediyesi’nin 100 Bin TL kar etmesine vesile olduk.
Gazetemize gelen bir ihbar sonucu Kozlu Belediyesi’nin Merkez Mahallesi Dr. Halim Tanyeri Caddesi F27A10B3A pafta,310/1 ada/parsel’deki arsayı 10 yıllığına 1.250.000.00TL Bedelle ihaleye çıkarttığını, ihalenin 25.04.2016 tarihinde yapılacağını, ancak ihale şartnamesi satın almak üzere belediyeye giden müteşebbislere ilgililerin ihale şartnamesi vermek istemediklerini, konuyla ilgili bilgileri olmadığını söyleyerek başka birimlere yönlendirdiklerini, bu tutum ve davranışların kamuoyunda ihalenin adrese teslim yapılacağı olgusunu oluşturduğunu, dile getirip ihaleye yapılmadan fesat bulaştığına vurgu yapmıştık.
Haberimizden sonra önceden ihaleye gireceği bilinen kiralık arsanın yan alanındaki inşaat yatırımcısının haricinde bir müteşebbis daha ihale evrağı alarak 25.04 2016 tarihinde gerçekleşen ihaleye katıldı.
1Milyon 250 Bin TL’dan açılan ihale açık artırma usulü ile 1 Milyon 350 Bin TL’na yine ilk talipli olan arsanın yan alanındaki inşaat yatırımcısında kaldı.
Yani yatırımcı tek başına girip 1 Milyon 250 Bin TL ödeyeceği yeri 100 Bin TL fazla ödeyerek kiraladı.
İhale direkt(!) adrese teslim gitmedi.
Haberimiz sayesinde Kozlu Belediyesi’nin kasasına 100 Bin TL Fazla girecek!
Sorumlu gazetecilik anlayışı gereği gerçekleri dile getiren, Gazetemizin yayın anlayışından rahatsız olan ve takındığı karşı tavrı her fırsatta sergileyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’den bir teşekkür beklemiyoruz..!
Kamuoyu taktir edecektir…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.