Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEOG’DAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI

Eğitim 28.04.2016 - 12:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6886+ kez okundu.
 

TEOG’DAN ÖNCE MORAL KAHVALTISI

Zonguldak Açı Etüt Eğitim Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri 27-28 Nisan’da gerçekleştirilen TEOG sınavı öncesinde kahvaltıda bir araya gelerek moral depoladılar.TEOG Sınavları öncesi moral kahvaltılarını gelenek haline getiren Açı Etüt Eğitim Merkezi Kurucusu Şinasi Yücel yaptığı açıklamada, ‘ Zorlu bir maratonun sonuna yaklaştık. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarına yön verecek bir sınava girecekler. Bu sınav öncesi öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya gelip, sınav stresinden uzaklaşıp moral depolasınlar istedik. Başta kendi öğrencilerimiz olmak üzere sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim’ dedi.(BKH)

Zonguldak Açı Etüt Eğitim Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri 27-28 Nisan’da gerçekleştirilen TEOG sınavı öncesinde kahvaltıda bir araya gelerek moral depoladılar.
TEOG Sınavları öncesi moral kahvaltılarını gelenek haline getiren Açı Etüt Eğitim Merkezi Kurucusu Şinasi Yücel yaptığı açıklamada, ‘ Zorlu bir maratonun sonuna yaklaştık. Öğrencilerimiz eğitim hayatlarına yön verecek bir sınava girecekler. Bu sınav öncesi öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya gelip, sınav stresinden uzaklaşıp moral depolasınlar istedik. Başta kendi öğrencilerimiz olmak üzere sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.