Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKAN BOZDAĞ: TÜRKİYE'NİN SİYASETÇİLERİ BİRLİK OLMALI

Siyaset 15.04.2016 - 12:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7503+ kez okundu.
 

BAKAN BOZDAĞ: TÜRKİYE'NİN SİYASETÇİLERİ BİRLİK OLMALI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir dizi ziyaret için Zonguldak'a geldi.AK Parti Zonguldak İl Teşkilatının danışma toplantısı Ankara'dan hareket eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partililerce Devrek ilçe girişinde karşılandı. Bozdağ, Vali Ali Kaban ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından ilçe girişinde karşılandı.Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Zonguldak İl Teşkilatı Danışma Toplantısı Zonguldak’a geldi. Emirgan Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Bozdağ, "Türkiye’nin yönetimlerinde bugüne kadar ki süreçte Ankara’da her daim güçlü iktidarlar olmadı. Ne zaman güçlü iktidarlar oldu, Türkiye kazandı. Atatürk’ün liderliğinde güçlü bir irade var. Türkiye büyüdü ve kazandı. Turgut Özal’ın liderliğinde güçlü bir siyasi irade var. Türkiye ve Zonguldak büyüdü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü siyasi istikrar, güçlü siyasal irade oluştu. Türkiye yeniden kazandı." şeklinde konuştu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu öteden beri konuşuyor. Siz olsaydınız şimdiye kadar Türkiye’yi çoktan diz çöktürmüştünüz” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir dizi ziyaret için Zonguldak'a geldi.
AK Parti Zonguldak İl Teşkilatının danışma toplantısı Ankara'dan hareket eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partililerce Devrek ilçe girişinde karşılandı. Bozdağ, Vali Ali Kaban ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından ilçe girişinde karşılandı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin Zonguldak İl Teşkilatı Danışma Toplantısı Zonguldak’a geldi. Emirgan Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Bozdağ, "Türkiye’nin yönetimlerinde bugüne kadar ki süreçte Ankara’da her daim güçlü iktidarlar olmadı. Ne zaman güçlü iktidarlar oldu, Türkiye kazandı. Atatürk’ün liderliğinde güçlü bir irade var. Türkiye büyüdü ve kazandı. Turgut Özal’ın liderliğinde güçlü bir siyasi irade var. Türkiye ve Zonguldak büyüdü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü siyasi istikrar, güçlü siyasal irade oluştu. Türkiye yeniden kazandı." şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu öteden beri konuşuyor. Siz olsaydınız şimdiye kadar Türkiye’yi çoktan diz çöktürmüştünüz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.