Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN GÜNEŞ’TEN BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Zonguldak 26.02.2016 - 03:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7427+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜNEŞ’TEN BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret etti.Saltukova Belediye Başkanı Zerrin güneş kardeş belediyesi olan Bakırköy Belediye Başkanını makamında zşyaret etti.Ziyaretler sırasında Şantiye ve atölyelerdekş çalışmaları inceleyen Güneş açıklamada bulundu.Başkan Güneş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bu haftaki İstanbul programımızda, daha önce kardeş belediye olduğumuz Bakırköy Belediye Başkanımız Sayın Doktor Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Başkanımızla çalışmalarımız hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra birlikte şantiye içerisindeki çalışmaları yerinde inceledik. Atölyede çalışan işçi arkadaşlarımızla beraber kaynak yaptık. Marangozhanede tahta kestik. Ben bir kez daha Belediye Başkanımıza ve ekibine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Bizlerde naçizane kendilerine getirmiş olduğumuz Çaycuma manda yoğurdunu hediye ettikten sonra ziyaretimizi tamamladık” dedi.


Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret etti.
Saltukova Belediye Başkanı Zerrin güneş kardeş belediyesi olan Bakırköy Belediye Başkanını makamında zşyaret etti.Ziyaretler sırasında Şantiye ve atölyelerdekş çalışmaları inceleyen Güneş açıklamada bulundu.
Başkan Güneş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bu haftaki İstanbul programımızda, daha önce kardeş belediye olduğumuz Bakırköy Belediye Başkanımız Sayın Doktor Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Başkanımızla çalışmalarımız hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra birlikte şantiye içerisindeki çalışmaları yerinde inceledik. Atölyede çalışan işçi arkadaşlarımızla beraber kaynak yaptık. Marangozhanede tahta kestik. Ben bir kez daha Belediye Başkanımıza ve ekibine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Bizlerde naçizane kendilerine getirmiş olduğumuz Çaycuma manda yoğurdunu hediye ettikten sonra ziyaretimizi tamamladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.