Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN’IN BELEDİYESİ SUDAN İŞLERLE UĞRAŞIYOR

Kozlu 26.02.2016 - 03:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6971+ kez okundu.
 

ERTAN’IN BELEDİYESİ SUDAN İŞLERLE UĞRAŞIYOR

Kozlu ilçesinde ikamet eden Selçuk Tüysüz isimli vatandaş Ak Parti’li Kozlu Belediyesi tarafından yanlışlıkla su sayacı kesilince günlerce susuz kaldı.Olay Kozlu ilçesinin Fatih Sitesi Şehit Muhammet Maden Sokak Yıldırım Evler K Blok Daire 8’de kalan Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın evinde meydana geldi. İddiaya göre, bulunduğu apartmanda kalan Erkan Tekin isimli bir şahısın daireyi boşaltmadan önce Kozlu Belediyesi Su İşleri servisine sayacını kapatmak için dilekçe ile başvurması sonucunda kendi su sayaç numarasını verecek sırasında Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın numarası verilince; gelen ekiplerin Erkan Tekin adında olan şahısın su sayacını mühürleyecekleri sırasında Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın su sayacını mühürleyince Tüysüz günlerce susuz kaldı. “BELEDİYE’NİN İŞ BİLMEZLİĞİNİN CEZASINI BEN ÇEKTİM” Apartman sakini Tüysüz, yaşanan hadise karşısında şaşkın kalınca çareyi Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinden evine su şişeleriyle su taşımakta buldu. Tüysüz olayı şu şekilde aktardı; “Erkan Tekin diye bir vatandaş taşınacakmış, taşınmadan önce kendisine ait su sayacını kapattırmak için Kozlu belediyesi su servisine dilekçeyle başvurmuş. Başvurulan dilekçede de sayaç numarası olarak benim suyun sayaç numarası verilmiş. Kozlu Belediyesi de adres kontrolü falan hiçbir şey araştırma yapmadan ve de beni arayıp bilgi vermeden direk gelip suyumu kesiyor ve ben günler boyunca susuz kaldım. Kozlu Belediyesi’nin sorumsuzluğunu ben çektim. Mühürleme olayı olduğu akşam evde misafirim vardı. Su olmayınca gittim dağlardan eve su taşıdım. Hangi çağda yaşıyoruz. Ben her ay aksatmadan su faturamı ödeyen biriyim. Su personelinin su kesimindeki ilgisini suları açmalarında da görmek istiyoruz.”

Kozlu ilçesinde ikamet eden Selçuk Tüysüz isimli vatandaş Ak Parti’li Kozlu Belediyesi tarafından yanlışlıkla su sayacı kesilince günlerce susuz kaldı.
Olay Kozlu ilçesinin Fatih Sitesi Şehit Muhammet Maden Sokak Yıldırım Evler K Blok Daire 8’de kalan Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın evinde meydana geldi. İddiaya göre, bulunduğu apartmanda kalan Erkan Tekin isimli bir şahısın daireyi boşaltmadan önce Kozlu Belediyesi Su İşleri servisine sayacını kapatmak için dilekçe ile başvurması sonucunda kendi su sayaç numarasını verecek sırasında Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın numarası verilince; gelen ekiplerin Erkan Tekin adında olan şahısın su sayacını mühürleyecekleri sırasında Selçuk Tüysüz isimli vatandaşın su sayacını mühürleyince Tüysüz günlerce susuz kaldı.

“BELEDİYE’NİN İŞ
BİLMEZLİĞİNİN
CEZASINI BEN ÇEKTİM”

Apartman sakini Tüysüz, yaşanan hadise karşısında şaşkın kalınca çareyi Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinden evine su şişeleriyle su taşımakta buldu. Tüysüz olayı şu şekilde aktardı; “Erkan Tekin diye bir vatandaş taşınacakmış, taşınmadan önce kendisine ait su sayacını kapattırmak için Kozlu belediyesi su servisine dilekçeyle başvurmuş. Başvurulan dilekçede de sayaç numarası olarak benim suyun sayaç numarası verilmiş.
Kozlu Belediyesi de adres kontrolü falan hiçbir şey araştırma yapmadan ve de beni arayıp bilgi vermeden direk gelip suyumu kesiyor ve ben günler boyunca susuz kaldım. Kozlu Belediyesi’nin sorumsuzluğunu ben çektim. Mühürleme olayı olduğu akşam evde misafirim vardı. Su olmayınca gittim dağlardan eve su taşıdım. Hangi çağda yaşıyoruz. Ben her ay aksatmadan su faturamı ödeyen biriyim. Su personelinin su kesimindeki ilgisini suları açmalarında da görmek istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.