Sitenin sağında bir giydirme reklam

İKİ KAFADAR YENİDEN YURTDIŞINA GİDİYOR

Kozlu 10.12.2015 - 22:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3413+ kez okundu.
 

İKİ KAFADAR YENİDEN YURTDIŞINA GİDİYOR

Kozlu Belediyesi’nin muhteşem ikilisi, mesai arkadaşı, kader arkadaşı, sırdaş, iki kafadar Ertan ile Türker yeni bir maceraya yelken açmak üzere yakında yurtdışına gidecekmiş. Macera derken sakın yanlış anlaşılmasın(!) hibe araç alımı için. *** Ertan Aralık ayı Meclisinde özellikle Türker ile yurtdışına gitmek için Belediye Meclisinden yetki istemiş. Ertan’ın her yurtdışı gezisine kendisine yardımcı yaptığı eski kankisi Türker ile birlikte gitmek istemesi, beni bırakın sokaktaki vatandaşa dahi manidar gelmiyor desem yalan olur. Kozlu Belediyesi’nde başka işten anlayan adam yok mu? Hadi en iyisi biz bunlar Ali Bektaş döneminden beri yurtdışına birlikte gitmeye alışmışlar diyelim de kimsenin aklına yanlış bir şey gelmesin. *** Ha bu arada, bu iki kafadardan kamuoyu adına bir de ricamız olacak; Nasıl olsa ekmek elden su gölden, harcırahlar Belediyeden! Yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, bir de topladığınız bağışlar sizin olsun. Ama haftalarca gezip tozup ta hibe araç diye alıp geldiğiniz araçların biraz modeli yüksek olsun. Avrupa’nın leşlerini alıp Kozlu’ya getirmeyin . 

Kozlu Belediyesi’nin muhteşem ikilisi, mesai arkadaşı, kader arkadaşı, sırdaş, iki kafadar Ertan ile Türker yeni bir maceraya yelken açmak üzere yakında yurtdışına gidecekmiş.

Macera derken sakın yanlış anlaşılmasın(!) hibe araç alımı için.

***

Ertan Aralık ayı Meclisinde özellikle Türker ile yurtdışına gitmek için Belediye Meclisinden yetki istemiş.

Ertan’ın her yurtdışı gezisine kendisine yardımcı yaptığı eski kankisi Türker ile birlikte gitmek istemesi, beni bırakın sokaktaki vatandaşa dahi manidar gelmiyor desem yalan olur.

Kozlu Belediyesi’nde başka işten anlayan adam yok mu?

Hadi en iyisi biz bunlar Ali Bektaş döneminden beri yurtdışına birlikte gitmeye alışmışlar diyelim de kimsenin aklına yanlış bir şey gelmesin.

***

Ha bu arada, bu iki kafadardan kamuoyu adına bir de ricamız olacak;

Nasıl olsa ekmek elden su gölden, harcırahlar Belediyeden! Yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, bir de topladığınız bağışlar sizin olsun. Ama haftalarca gezip tozup ta hibe araç diye alıp geldiğiniz araçların biraz modeli yüksek olsun. Avrupa’nın leşlerini alıp Kozlu’ya getirmeyin . 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.