Sitenin sağında bir giydirme reklam

AÇAR VEDA ETTİ

Gündem 10.12.2015 - 22:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3673+ kez okundu.
 

AÇAR VEDA ETTİ

Yaklaşık bir yıldan beri Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreterlik görevini yürüten ve Urfa Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan Abdülkadir Açar, Zonguldak’tan ayrılmadan önce gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Uçar, ziyarette Zonguldak basınının çok güçlü olduğunu ve kentin gelişimi adına Bülent Ecevit Üniversitesine her zaman destek verdiğini dile getirerek Genel Sekreterlik görevi süresince Bası ile kurduğu dostlukların kendisi için çok değerli olduğuna vurgu yaptı. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  göreve geldiği günden beri “insana dokunabilmek” felsefesiyle ve görev aşkıyla kısa sürede Üniversite bünyesinde  görev ve sorumluluk  anlamında çok önemli gelişmelere imza atan Abdülkadir Açar hocamızın Zonguldak’tan ayrılması bizleri üzse de yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.(BKH) 

Yaklaşık bir yıldan beri Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreterlik görevini yürüten ve Urfa Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan Abdülkadir Açar, Zonguldak’tan ayrılmadan önce gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Kozlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Uçar, ziyarette Zonguldak basınının çok güçlü olduğunu ve kentin gelişimi adına Bülent Ecevit Üniversitesine her zaman destek verdiğini dile getirerek Genel Sekreterlik görevi süresince Bası ile kurduğu dostlukların kendisi için çok değerli olduğuna vurgu yaptı.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  göreve geldiği günden beri “insana dokunabilmek” felsefesiyle ve görev aşkıyla kısa sürede Üniversite bünyesinde  görev ve sorumluluk  anlamında çok önemli gelişmelere imza atan Abdülkadir Açar hocamızın Zonguldak’tan ayrılması bizleri üzse de yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.