Sitenin sağında bir giydirme reklam

Akın, 'Zonguldak demek maden demek...'

Siyaset 17.10.2015 - 13:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3722+ kez okundu.
 

Akın, 'Zonguldak demek maden demek...'

Chp Zonguldak Milletvekili adayı Harun Akın beraberinde Merkez ilce baskani Cemal Sahin ve yonetim kurulu uyeleri ile birlikte TMMOB Zonguldak Şubesi ni ziyaret etti
Cumhuriyet Halk PArtisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adayı Harun Akın beraberinde Merkez ilce baskani Cemal Sahin ve yonetim kurulu uyeleri ile birlikte TMMOB Zonguldak Şubesi ni ziyaret etti.Akın TMMOB Zonguldak şube başkanı Erdoğan Kaymakci ile birlikte hafta başı üretimin durduğu Kozlu TTK Müessesesi nin durumu hakkında fikir alisverisinde bulundu.Zonguldak ta işlerin kötüye gittiğini birilerinin acilen kentin kaderine sahip çıkması gerektiğini ifade eden Akın sözlerini şöyle sürdürdü;Ben 22.donemde milletvekili olduğum dönemde de sürekli Zonguldak ile ilgilendim. Hep Zonguldak Milletvekili oldum. Zonguldak demek maden demek.Soma ve Ermenek sonra hükümet isguvenligi bahanesi ile başka hesaplar peşinde koşuyor.TTK nin 160 yillik tarihinde kapatma gerekcesi olan hidrojen sülfür den dolayı bir kaza olum olayina rastlanmamis.Bundan dolayı üretimin durdurulması kabul edilemez.Sure verilip eksikliklerin tamamlanmasının beklenmesi gerekirdi.Şube Başkanı Erdoğan Kaymakci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TTK nin Zonguldak in olmazsa olmazı olduğunu Zonguldak in var olmasi için TTK nin da yasatilmasi gerektiğini ifade etti.
Chp Zonguldak Milletvekili adayı Harun Akın beraberinde Merkez ilce baskani Cemal Sahin ve yonetim kurulu uyeleri ile birlikte TMMOB Zonguldak Şubesi ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk PArtisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adayı Harun Akın beraberinde Merkez ilce baskani Cemal Sahin ve yonetim kurulu uyeleri ile birlikte TMMOB Zonguldak Şubesi ni ziyaret etti.
Akın TMMOB Zonguldak şube başkanı Erdoğan Kaymakci ile birlikte hafta başı üretimin durduğu Kozlu TTK Müessesesi nin durumu hakkında fikir alisverisinde bulundu.
Zonguldak ta işlerin kötüye gittiğini birilerinin acilen kentin kaderine sahip çıkması gerektiğini ifade eden Akın sözlerini şöyle sürdürdü;
Ben 22.donemde milletvekili olduğum dönemde de sürekli Zonguldak ile ilgilendim. Hep Zonguldak Milletvekili oldum. Zonguldak demek maden demek.
Soma ve Ermenek sonra hükümet isguvenligi bahanesi ile başka hesaplar peşinde koşuyor.
TTK nin 160 yillik tarihinde kapatma gerekcesi olan hidrojen sülfür den dolayı bir kaza olum olayina rastlanmamis.
Bundan dolayı üretimin durdurulması kabul edilemez.Sure verilip eksikliklerin tamamlanmasının beklenmesi gerekirdi.
Şube Başkanı Erdoğan Kaymakci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TTK nin Zonguldak in olmazsa olmazı olduğunu Zonguldak in var olmasi için TTK nin da yasatilmasi gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.