Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN’IN LED LAMBALARININ IŞILTISI ANCA 1 AY SÜRDÜ

Kozlu 30.01.2015 - 10:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7655+ kez okundu.
 

ERTAN’IN LED LAMBALARININ IŞILTISI ANCA 1 AY SÜRDÜ

Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ertan’ın binlerce liraya mal olan ve yandaş işadamına yaptırdığı led sokak lambaları ve saat kulesi aydınlatması bir ay geçmeden arızalandı.
Yılbaşı öncesi Ertan’a yakın bir müteahhit tarafından değerinden daha fazla bir paraya mal edilerek yapıldığı iddia edilen led lambalar, yıldızlar, saat kulesi aydınlatmalarının bir çoğu bir ay gibi kısa bir sürede arızalanarak çalışmaz hale geldi. Bunu gören Kozlulu vatandaşlar; ‘Bu nasıl vicdandır? Nasıl bir belediyecilik, nasıl bir yönetim anlayışıdır? Akıl erdirmek mümkün değil!Onlarca taşeron işçisi aylardır maaşını alamadığı için evlerine ekmek götüremez hale gelmişken, yandaş iş adamına para kazandırmak ya da kıyak yapmak için ömrü bir ay bile olmayan ışıklarla Kozlu’yu aydınlatıp gösteriş yapmak nasıl izah edilebilir? Halkın başkanı sloganı ile ortaya çıkan Ertan Şahin görev süresi bir yılı bulmadan, halkın değil, yandaş müteahhit ve iş adamlarının başkanı olduğunu göstermiştir’ sözleri ile tepkilerini gösterdiler.(BKH) 
Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ertan’ın binlerce liraya mal olan ve yandaş işadamına yaptırdığı led sokak lambaları ve saat kulesi aydınlatması bir ay geçmeden arızalandı.

Yılbaşı öncesi Ertan’a yakın bir müteahhit tarafından değerinden daha fazla bir paraya mal edilerek yapıldığı iddia edilen led lambalar, yıldızlar, saat kulesi aydınlatmalarının bir çoğu bir ay gibi kısa bir sürede arızalanarak çalışmaz hale geldi.

Bunu gören Kozlulu vatandaşlar; ‘Bu nasıl vicdandır? Nasıl bir belediyecilik, nasıl bir yönetim anlayışıdır? Akıl erdirmek mümkün değil!Onlarca taşeron işçisi aylardır maaşını alamadığı için evlerine ekmek götüremez hale gelmişken, yandaş iş adamına para kazandırmak ya da kıyak yapmak için ömrü bir ay bile olmayan ışıklarla Kozlu’yu aydınlatıp gösteriş yapmak nasıl izah edilebilir? Halkın başkanı sloganı ile ortaya çıkan Ertan Şahin görev süresi bir yılı bulmadan, halkın değil, yandaş müteahhit ve iş adamlarının başkanı olduğunu göstermiştir’ sözleri ile tepkilerini gösterdiler.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.