Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATALAY BUNUN HESABINI NASIL VERECEK!

Kozlu 15.01.2015 - 11:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8263+ kez okundu.
 

ATALAY BUNUN HESABINI NASIL VERECEK!

*İşte şimdi suç işledi. *Neden CHP’den Meclis üyesi olup, ardından istifa ettiği anlaşıldı. *Her şey kendi inşaatının imar sorununu çözmek içinmiş…
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis üyesi seçilmesine rağmen kısa sürede partisi ile ters düşerek CHP’den istifa eden ancak CHP oyları ile seçildiği Belediye Meclis üyeliğine devam eden Dt. Bekir Atalay hakkındaki iddiaları doğrularcasına kanunda yeri olmayan bir uygulamaya imza atarak halen yürüttüğü Belediye Meclis üyeliği görevinde ‘Görev Suçu’ işledi! GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI! Atalay 9 Ocak 2015 günü gerçekleştirilen Kozlu Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda kendisine ait Kozlu şehir Merkezindeki (Keleşlerin yan tarafı) inşaata ait imar talebi görüşülürken komisyona katılarak kendi için oy kullandı ve kendi imar değişikliği talebine ‘Evet’ oyu verdi! 5393 sayılı Belediye Kanununun 27’inci maddesi gereği; ‘Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri münhasıran kendileri, ikinci derece dâhil kan ve kayın hısımları ve evlatlıkları ile ilgili işlerin görüşüldüğü meclis toplantılarına katılamazlar’ ! KİRLİ PAZARLIĞIN ALT YAPISI ORTAYA ÇIKTI! Aylar öncesinden Bekir Atalay’ın Kozlu Merkezindeki Keleşler yanında bulunan ve imar sorunu nedeniyle yapımı duran inşaatına ait yapılacak imar düzenlemesini pazarlık konusu ederek CHP’den istifa ettiği ve meclis üyeliğinden istifa etmeyerek bir süre sonra AKP’ye geçeceği iddia edilmişti. Bu iddiayı doğrularcasına Atalay’ın istifasının ardından AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin Meclis Gündemine getirdiği imar düzenlemesi ile Atalay’ın İnşaatının olduğu adada 18’inci madde uygulaması yapmış ve Atalay’ın sorununu çözmek için Belediyeye ait bir parselin satışını Atalay’a yapmıştı.(BKH)
*İşte şimdi suç işledi. *Neden CHP’den Meclis üyesi olup, ardından istifa ettiği anlaşıldı. *Her şey kendi inşaatının imar sorununu çözmek içinmiş…

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den Belediye Meclis üyesi seçilmesine rağmen kısa sürede partisi ile ters düşerek CHP’den istifa eden ancak CHP oyları ile seçildiği Belediye Meclis üyeliğine devam eden Dt. Bekir Atalay hakkındaki iddiaları doğrularcasına kanunda yeri olmayan bir uygulamaya imza atarak halen yürüttüğü Belediye Meclis üyeliği görevinde ‘Görev Suçu’ işledi!

GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI!

Atalay 9 Ocak 2015 günü gerçekleştirilen Kozlu Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda kendisine ait Kozlu şehir Merkezindeki (Keleşlerin yan tarafı) inşaata ait imar talebi görüşülürken komisyona katılarak kendi için oy kullandı ve kendi imar değişikliği talebine ‘Evet’ oyu verdi!

5393 sayılı Belediye Kanununun 27’inci maddesi gereği; ‘Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri münhasıran kendileri, ikinci derece dâhil kan ve kayın hısımları ve evlatlıkları ile ilgili işlerin görüşüldüğü meclis toplantılarına katılamazlar’ !

KİRLİ PAZARLIĞIN ALT YAPISI ORTAYA ÇIKTI!

Aylar öncesinden Bekir Atalay’ın Kozlu Merkezindeki Keleşler yanında bulunan ve imar sorunu nedeniyle yapımı duran inşaatına ait yapılacak imar düzenlemesini pazarlık konusu ederek CHP’den istifa ettiği ve meclis üyeliğinden istifa etmeyerek bir süre sonra AKP’ye geçeceği iddia edilmişti.

Bu iddiayı doğrularcasına Atalay’ın istifasının ardından AKP’li Belediye Başkanı Ertan Şahin Meclis Gündemine getirdiği imar düzenlemesi ile Atalay’ın İnşaatının olduğu adada 18’inci madde uygulaması yapmış ve Atalay’ın sorununu çözmek için Belediyeye ait bir parselin satışını Atalay’a yapmıştı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.