Sitenin sağında bir giydirme reklam

İĞRENÇ İDDİA

Gündem 29.11.2014 - 14:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4497+ kez okundu.
 

İĞRENÇ İDDİA

Zonguldak İlçe belediyelerinden birindeki evli bir belediye meclis üyesinin yasak aşk yaşadığı sevgilisini, kongrede ilçe başkan adayına verdiği destek karşılığında yönetim kuruluna soktuğu iddiaları kamuoyunda ve o meclis üyesinin mensubu olduğu partide büyük bir tepki ile karşılandı. Partililer rahatsızlıklarını  ‘Bu tür iğrenç kişiler hem partimizin adını hem de sürdürdüğümüz siyasi mücadeleyi kirletiyor. Bu tip şahıslardan ve bu şahısların destek verdiği adaydan da hayır gelmez. Bu parti çatısı altındaki düzgün insanları siyasi tercihlerini yeniden gözden geçirmek zorunda bırakıyorlar’ şeklindeki sözlerle dile getirdiler. 

Zonguldak İlçe belediyelerinden birindeki evli bir belediye meclis üyesinin yasak aşk yaşadığı sevgilisini, kongrede ilçe başkan adayına verdiği destek karşılığında yönetim kuruluna soktuğu iddiaları kamuoyunda ve o meclis üyesinin mensubu olduğu partide büyük bir tepki ile karşılandı.

Partililer rahatsızlıklarını  ‘Bu tür iğrenç kişiler hem partimizin adını hem de sürdürdüğümüz siyasi mücadeleyi kirletiyor. Bu tip şahıslardan ve bu şahısların destek verdiği adaydan da hayır gelmez. Bu parti çatısı altındaki düzgün insanları siyasi tercihlerini yeniden gözden geçirmek zorunda bırakıyorlar’ şeklindeki sözlerle dile getirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.