Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN İŞİN AYARINI KAÇIRMAYA BAŞLADI

Kozlu 25.09.2014 - 20:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7331+ kez okundu.
 

ERTAN İŞİN AYARINI KAÇIRMAYA BAŞLADI

AKP’deki kongre sürecinin fiilen başlamasıyla birlikte, siyasi kulislerdeki hareketlilikte arttı.
Ertan Şahin’in seçilmiş Belediye Başkanı olarak tarafsız olarak hareket etmesi, kongre sürecinin sağduyu, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temin etmek için çaba sarf etmesi gerekirken, kamuoyunca Ertan’ın aday olmasında minnet borcu olduğu bilinen, mevcut atama ile gelen İlçe Başkanı Ahmet Özdemir için adeta kapı kapı dolaşıp destek istemesi, Ak tabanında tepki ile karşılanıyor. Alınan bilgilere göre, bu bağlamda geçtiğimiz hafta 21 Eylül 2014 Pazar günü Kozlu Rota Cafe’de, Kozlu’dan AKP’li İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kozlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve listeye giremeyen Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte, bir toplantı yapan Ertan Şahin, sözüm ona partililerin görüşünü almak amacı ile gerçekleştirdiği toplantıda, önce kendisinin desteğinin Ahmet Özdemir’den yana olduğunu belirtmesi ve sonradan partililerden görüşlerini belirtmelerini istemesi, toplantıya katılan Ak partililerde huzursuzluk yarattı. KARAARSLAN AĞALIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ Toplantıda Kozlu Teşkilatına maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Kozlu Belediye Meclis Üyesi ve Kozlu Dağköy Güreş Ağası, İşadamı Tahsin Karaarslandan’da konuşması istenildi.  Kime karşı olursa olsun, her ortamda doğru bildiğini yapması ve sözünü esirgememesi ile tanınan Karaarslan’ın, toplantıda olma amacının Ahmet Özdemir’in siyasetine inandığından ve kendisine gönülden destek verdiğinden değil, Ertan Şahin’in istemesinden kaynaklandığını ve keşke durumun bu hale gelmeden tüm adayların bir arada olduğu bir birlik beraberlik tablosu içerisinde, parti içi uzlaşma ile çözümlenmesini temenni ettiğini dile getirdiği iddia edildi. İddialar arasında Ertan Şahin’in Belediye imkânlarını kullanarak ve partiye üye belediye çalışanlarını işleri ile tehdit ederek Ahmet Özdemir’e kongrede destek istediği ve durumun parti içerisinde büyük rahatsızlık yarattığı da var! 
AKP’deki kongre sürecinin fiilen başlamasıyla birlikte, siyasi kulislerdeki hareketlilikte arttı.

Ertan Şahin’in seçilmiş Belediye Başkanı olarak tarafsız olarak hareket etmesi, kongre sürecinin sağduyu, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temin etmek için çaba sarf etmesi gerekirken, kamuoyunca Ertan’ın aday olmasında minnet borcu olduğu bilinen, mevcut atama ile gelen İlçe Başkanı Ahmet Özdemir için adeta kapı kapı dolaşıp destek istemesi, Ak tabanında tepki ile karşılanıyor.

Alınan bilgilere göre, bu bağlamda geçtiğimiz hafta 21 Eylül 2014 Pazar günü Kozlu Rota Cafe’de, Kozlu’dan AKP’li İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kozlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve listeye giremeyen Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte, bir toplantı yapan Ertan Şahin, sözüm ona partililerin görüşünü almak amacı ile gerçekleştirdiği toplantıda, önce kendisinin desteğinin Ahmet Özdemir’den yana olduğunu belirtmesi ve sonradan partililerden görüşlerini belirtmelerini istemesi, toplantıya katılan Ak partililerde huzursuzluk yarattı.

KARAARSLAN AĞALIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Toplantıda Kozlu Teşkilatına maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Kozlu Belediye Meclis Üyesi ve Kozlu Dağköy Güreş Ağası, İşadamı Tahsin Karaarslandan’da konuşması istenildi.

 Kime karşı olursa olsun, her ortamda doğru bildiğini yapması ve sözünü esirgememesi ile tanınan Karaarslan’ın, toplantıda olma amacının Ahmet Özdemir’in siyasetine inandığından ve kendisine gönülden destek verdiğinden değil, Ertan Şahin’in istemesinden kaynaklandığını ve keşke durumun bu hale gelmeden tüm adayların bir arada olduğu bir birlik beraberlik tablosu içerisinde, parti içi uzlaşma ile çözümlenmesini temenni ettiğini dile getirdiği iddia edildi.

İddialar arasında Ertan Şahin’in Belediye imkânlarını kullanarak ve partiye üye belediye çalışanlarını işleri ile tehdit ederek Ahmet Özdemir’e kongrede destek istediği ve durumun parti içerisinde büyük rahatsızlık yarattığı da var! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.