Sitenin sağında bir giydirme reklam

GALATALI AÇILDI

Gündem 03.05.2018 - 17:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7492+ kez okundu.
 

GALATALI AÇILDI

Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonunu açılışı yapıldı. Genç İş adamı Tolga Yalçıner’in işletmeciliğini yaptığı, special ızgara ve kahvaltı çeşitleri ile damak tadına önem verenlerin uğrak noktası haline gelecek olan Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonu’nun açılışını 27 Nisan Cuma günü Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile Birlikte AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altıntaş birlikte yaparken açılışa çok sayıda davetli topluluğu iştirak etti. Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya açılışta yaptığı konuşmada, bu tür nezih işyerlerinin açılması, Kozlu İlçesinin gelişip her geçen gün daha da ilçe vasfına hazır oluşunun bir göstergesi olduğunu dile getirerek, iş yeri sahibi genç iş adamına bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.(BKH)


Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonunu açılışı yapıldı.

Genç İş adamı Tolga Yalçıner’in işletmeciliğini yaptığı, special ızgara ve kahvaltı çeşitleri ile damak tadına önem verenlerin uğrak noktası haline gelecek olan Galatalı Izgara ve Kahvaltı Salonu’nun açılışını 27 Nisan Cuma günü Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile Birlikte AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altıntaş birlikte yaparken açılışa çok sayıda davetli topluluğu iştirak etti.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya açılışta yaptığı konuşmada, bu tür nezih işyerlerinin açılması, Kozlu İlçesinin gelişip her geçen gün daha da ilçe vasfına hazır oluşunun bir göstergesi olduğunu dile getirerek, iş yeri sahibi genç iş adamına bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.