Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞSAVCIYA HOŞGELDİN ZİYARETİ

Alaplı 10.11.2022 - 19:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 5168+ kez okundu.
 

BAŞSAVCIYA HOŞGELDİN ZİYARETİ

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç 8 Kasım 2022 Salı günü Ereğli ve Alaplı İlçelerinde çeşitli temaslarda bulundular.
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç 8 Kasım 2022  Salı günü Ereğli ve Alaplı İlçelerinde çeşitli temaslarda bulundular. Alaplı temasları kapsamında Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay'a İlçede göreve başşlamasına istinaden hoşgeldiniz ziyareti gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Yalınkılıç karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına yakın ilgi gösterdi.(BKH)  
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç 8 Kasım 2022 Salı günü Ereğli ve Alaplı İlçelerinde çeşitli temaslarda bulundular.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç 8 Kasım 2022  Salı günü Ereğli ve Alaplı İlçelerinde çeşitli temaslarda bulundular.
Alaplı temasları kapsamında Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay'a İlçede göreve başşlamasına istinaden hoşgeldiniz ziyareti gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Yalınkılıç karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına yakın ilgi gösterdi.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.