Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN UYSAL, ‘O İŞ ÇOKTAN BİTTİ’

Ereğli 08.04.2017 - 23:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8231+ kez okundu.
 

BAŞKAN UYSAL, ‘O İŞ ÇOKTAN BİTTİ’

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal Serap&Altuğ Dökmeci çiftinin nikahlarını kıydı. Başkan Uysal, geline ‘Damadın ayağına bas’ diye seslenen konuklara, ‘O iş çoktan bitti’ şeklinde espri ile yanıt verdi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal Serap&Altuğ Dökmeci çiftinin nikahlarını kıydı. Başkan Uysal, geline ‘Damadın ayağına bas’ diye seslenen konuklara, ‘O iş çoktan bitti’ şeklinde espri ile yanıt verdi. Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci ile Songül Dökmeci’nin oğulları İnşaat Mühendisi Altuğ Dökmeci ve Sebahat-Burhan Leventgelen çiftinin kızları, Kdz.Ereğli Utku Koleji öğretmenlerinden Serap Leventgelen Dökmeci Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu ve Kdz.Ereğli Belediye Meclis üyeleri,AKP 22-23’üncü dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, İş adamı Arslan Keleş, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda konuk ile Leventgelen ve Dökmeci ailesinin yakınları katıldı. Başkan Uysal’ın esprileri ve neşeli tavırları Nikâh törenine imzasını vurdu. Genç çiftin nikâhlarını kıyan Başkan Uysal’ın evlilik cüzdanını vermeden önce damat Altuğ Dömeci’ye, ‘bana değil eşinin yüzüne bak. Beni her gün görüyorsun’ demesi salondakileri gülümsetirken, gelinin arkadaşlarının, ‘damadın ayağına bas’ şeklindeki ikazlarına karşılık, Başkan Uysal’ın ‘O iş çoktan bitti, siz farkında değilsiniz’şeklindeki esprili yanıtı salondan büyük alkış aldı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ve Kdz.Ereğli Objektif Haber Gazetesi ekibi olarak Serap&Altuğ Dökmeci çiftine mutluluklarının ömür boyu sürmesi dileklerimizle birlikte Leventgelen ve Dökmeci ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal Serap&Altuğ Dökmeci çiftinin nikahlarını kıydı. Başkan Uysal, geline ‘Damadın ayağına bas’ diye seslenen konuklara, ‘O iş çoktan bitti’ şeklinde espri ile yanıt verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal Serap&Altuğ Dökmeci çiftinin nikahlarını kıydı.

Başkan Uysal, geline ‘Damadın ayağına bas’ diye seslenen konuklara, ‘O iş çoktan bitti’ şeklinde espri ile yanıt verdi.

Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci ile Songül Dökmeci’nin oğulları İnşaat Mühendisi Altuğ Dökmeci ve Sebahat-Burhan Leventgelen çiftinin kızları, Kdz.Ereğli Utku Koleji öğretmenlerinden Serap Leventgelen Dökmeci Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Op.Dr.Hüseyin Uysal’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu ve Kdz.Ereğli Belediye Meclis üyeleri,AKP 22-23’üncü dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, İş adamı Arslan Keleş, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda konuk ile Leventgelen ve Dökmeci ailesinin yakınları katıldı.

Başkan Uysal’ın esprileri ve neşeli tavırları Nikâh törenine imzasını vurdu.

Genç çiftin nikâhlarını kıyan Başkan Uysal’ın evlilik cüzdanını vermeden önce damat Altuğ Dömeci’ye, ‘bana değil eşinin yüzüne bak. Beni her gün görüyorsun’ demesi salondakileri gülümsetirken, gelinin arkadaşlarının, ‘damadın ayağına bas’ şeklindeki ikazlarına karşılık, Başkan Uysal’ın ‘O iş çoktan bitti, siz farkında değilsiniz’şeklindeki esprili yanıtı salondan büyük alkış aldı.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ve Kdz.Ereğli Objektif Haber Gazetesi ekibi olarak Serap&Altuğ Dökmeci çiftine mutluluklarının ömür boyu sürmesi dileklerimizle birlikte Leventgelen ve Dökmeci ailelerini tebrik ediyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.