Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açılıyor

Kozlu 13.02.2018 - 13:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7930+ kez okundu.
 

Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açılıyor

Kozlu'da bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'nın yanı sıra Kanvas Tablo, Dijital Baskı, renkli-siyah beyaz fotokopi ve bol çeşitli promosyon ürün baskılarının yapılabileceği Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açılıyor.
   'Dijital baskıda çözüm ortağınız' sloganıyla yola çıkan Erol Bilgin isimli işletmeci, 16 Şubat Cuma günü saat 14:00'te Bilgin Baskı Merkezi'nin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi. İşletmeci Erol Bilgin, kişiye özel çözümler sunduklarını belirterek; "Bilgin Baskı Merkezi olarak çıktığımız yolda birikimimizi kaliteyle birleştirip, sizin için hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken deneyimli kadromuz, kaliteli malzeme, son teknoloji makinelerimiz ile taleplerinizi profesyonellikle gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ilçede bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'yı Kozlu'luların hizmetine sunuyoruz. Mükemmel baskı kalitesiyle evlerinizin, ofislerinizin duvarını süsleyecek kişiye özel Kanvas Tablo baskılarımızda olacak. Bu sebeple kaliteden ödün vermeden, kişiye özel, her bütçeye uygun çözümler, öğrencilere not-ödev fotokopilerinde özel fiyatlar sunan Bilgin Baskı Merkezi'nin 16 Şubat 2018 Cuma günü Saat 14:00'te gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm Kozlu ve Zonguldak halkını davet ediyoruz."
Kozlu'da bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'nın yanı sıra Kanvas Tablo, Dijital Baskı, renkli-siyah beyaz fotokopi ve bol çeşitli promosyon ürün baskılarının yapılabileceği Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açılıyor.

 

 'Dijital baskıda çözüm ortağınız' sloganıyla yola çıkan Erol Bilgin isimli işletmeci, 16 Şubat Cuma günü saat 14:00'te Bilgin Baskı Merkezi'nin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

İşletmeci Erol Bilgin, kişiye özel çözümler sunduklarını belirterek; "Bilgin Baskı Merkezi olarak çıktığımız yolda birikimimizi kaliteyle birleştirip, sizin için hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken deneyimli kadromuz, kaliteli malzeme, son teknoloji makinelerimiz ile taleplerinizi profesyonellikle gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ilçede bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'yı Kozlu'luların hizmetine sunuyoruz. Mükemmel baskı kalitesiyle evlerinizin, ofislerinizin duvarını süsleyecek kişiye özel Kanvas Tablo baskılarımızda olacak. Bu sebeple kaliteden ödün vermeden, kişiye özel, her bütçeye uygun çözümler, öğrencilere not-ödev fotokopilerinde özel fiyatlar sunan Bilgin Baskı Merkezi'nin 16 Şubat 2018 Cuma günü Saat 14:00'te gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm Kozlu ve Zonguldak halkını davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.