Sitenin sağında bir giydirme reklam

MÜFETTİŞ İNCELEMELERİNİ TAMAMLADI

Kozlu 08.02.2018 - 15:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8345+ kez okundu.
 

MÜFETTİŞ İNCELEMELERİNİ TAMAMLADI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi belediyesine temizlik işçilerinin ücretlerinin ödenmemesi ile ilgili şikâyet ve iddiaların incelenmesi için gelen bakanlık müfettişi araştırma ve incelemelerini tamamlayarak Kozlu’dan ayrıldı. Müfettiş incelemesinin Kozlu Belediyesi’nin Temizlik İşleri ihalesini alan Net Temizlik firmasının çalışan taşeron işçilere maaşlarını ödememesi ile ilgili işçilerin şikâyetinden kaynaklandığı, temizlik şirketinin maaşları ödememe gerekçesini belediyeden alacağını alamadığından kaynaklandığı şeklinde bir savunma yapmasıyla müfettişlerin durumun doğruluğunu belediye kaynaklarından teyit etmek için belediyenin bilgisine başvurdukları bilgisine ulaşıldı. (BKH) 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi belediyesine temizlik işçilerinin ücretlerinin ödenmemesi ile ilgili şikâyet ve iddiaların incelenmesi için gelen bakanlık müfettişi araştırma ve incelemelerini tamamlayarak Kozlu’dan ayrıldı.

Müfettiş incelemesinin Kozlu Belediyesi’nin Temizlik İşleri ihalesini alan Net Temizlik firmasının çalışan taşeron işçilere maaşlarını ödememesi ile ilgili işçilerin şikâyetinden kaynaklandığı, temizlik şirketinin maaşları ödememe gerekçesini belediyeden alacağını alamadığından kaynaklandığı şeklinde bir savunma yapmasıyla müfettişlerin durumun doğruluğunu belediye kaynaklarından teyit etmek için belediyenin bilgisine başvurdukları bilgisine ulaşıldı. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.