Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ZORAKİ BİRLİKTELİK GÖRÜNTÜSÜ

Siyasette kalıcı olmak için bir duruş sahibi olmak gerekir. Bir başka deyişle siyaset omurgalı olmayı gerektirir. Birlikte yol yürüdüklerine, kullan-at selpak muamelesi yapanların harcı değildir siyaset. Mevki makam elde etmek, Başka partilerde yakalayamadığı Türkiye’deki imtiyazlı 600 kişinin arasına girmek için teşkilatları birbirine düşürüp, sonra hepsini kucaklıyormuş havasına bürünme makamı değildir il başkanlığı makamı. *** İyi Parti Ülke genelinde yükselişini sürdürüyor, Ancak Zonguldak’ta sıkıntı var! İl Başkanı Erkmen, bir iki tanesi hariç teşkilatlarla sıkıntılı… Durum Genel Merkezin merceği altında. Bu yüzden Genel İdare Kurulu üyesi ve Karadeniz Bölgesi Teşkilat Başkanı Ayhan Bölükbaşı Zonguldak’ a gelerek il başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. Bölükbaşının ziyareti öncesi derli toplu görüntüsü verme telaşına düşen entrikacı İl Başkanı teşkilatları ziyaret ederek, tabiri caizse gaz almaya çalıştı. Öyle ki bu uğurda daha önce annesini kaybeden ve İl başkanı olarak telefonla dahi bir baş sağlığı dilemediği Kozlu İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Burcu Sak ile fotoğraf çektirmekten de geri kalmayan İl başkanı Erkmen’in sergilediği bu tavır kamuoyunca samimiyetsizliğin fotoğrafı olarak nitelendirildi. Erkmen’in samimiyetsizliğinin bir başka fotoğrafı da ÇAMUR at izi kalsın taktiği ile ısmarlama yazılarla itibarsızlaştırmaya çalıştırdığı Kozlu İlçe başkanı Ender Adıbaş ile objektiflere gülümsediği toplantıda çekilen fotoğraftı. *** Zonguldak’taki sıkıntının farkında olan İYİ Parti Genel Merkezi; Milletvekili adayı olup, Akşener’in ve Partinin ismi ile Milletvekili olup kapağı Ankara’ya atmaktan başka bir amacı olmayan, bu uğurda partiye emek veren hiçbir yol arkadaşını harcamaktan tereddüt etmeyecek, Zonguldak’tan kopuk biri ile mi Zonguldak’ın karşısına çıkacak yoksa kamuoyu tarafından sevilen vefa ve sadakat anlayışından ödün vermeyen bir isimle mi çıkacak İYİ Parti’nin Zonguldak’taki başarısını bu hassasiyeti de göz ardı etmemesi gerekir.
Ekleme Tarihi: 03 Aralık 2021 - Cuma

ZORAKİ BİRLİKTELİK GÖRÜNTÜSÜ

Siyasette kalıcı olmak için bir duruş sahibi olmak gerekir.

Bir başka deyişle siyaset omurgalı olmayı gerektirir.

Birlikte yol yürüdüklerine, kullan-at selpak muamelesi yapanların harcı değildir siyaset.

Mevki makam elde etmek,

Başka partilerde yakalayamadığı Türkiye’deki imtiyazlı 600 kişinin arasına girmek için teşkilatları birbirine düşürüp, sonra hepsini kucaklıyormuş havasına bürünme makamı değildir il başkanlığı makamı.

***

İyi Parti Ülke genelinde yükselişini sürdürüyor,

Ancak Zonguldak’ta sıkıntı var!

İl Başkanı Erkmen, bir iki tanesi hariç teşkilatlarla sıkıntılı…

Durum Genel Merkezin merceği altında.

Bu yüzden Genel İdare Kurulu üyesi ve Karadeniz Bölgesi Teşkilat Başkanı Ayhan Bölükbaşı Zonguldak’ a gelerek il başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

Bölükbaşının ziyareti öncesi derli toplu görüntüsü verme telaşına düşen entrikacı İl Başkanı teşkilatları ziyaret ederek, tabiri caizse gaz almaya çalıştı.

Öyle ki bu uğurda daha önce annesini kaybeden ve İl başkanı olarak telefonla dahi bir baş sağlığı dilemediği Kozlu İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Burcu Sak ile fotoğraf çektirmekten de geri kalmayan İl başkanı Erkmen’in sergilediği bu tavır kamuoyunca samimiyetsizliğin fotoğrafı olarak nitelendirildi.

Erkmen’in samimiyetsizliğinin bir başka fotoğrafı da ÇAMUR at izi kalsın taktiği ile ısmarlama yazılarla itibarsızlaştırmaya çalıştırdığı Kozlu İlçe başkanı Ender Adıbaş ile objektiflere gülümsediği toplantıda çekilen fotoğraftı.

***

Zonguldak’taki sıkıntının farkında olan İYİ Parti Genel Merkezi;

Milletvekili adayı olup, Akşener’in ve Partinin ismi ile Milletvekili olup kapağı Ankara’ya atmaktan başka bir amacı olmayan, bu uğurda partiye emek veren hiçbir yol arkadaşını harcamaktan tereddüt etmeyecek, Zonguldak’tan kopuk biri ile mi Zonguldak’ın karşısına çıkacak yoksa kamuoyu tarafından sevilen vefa ve sadakat anlayışından ödün vermeyen bir isimle mi çıkacak İYİ Parti’nin Zonguldak’taki başarısını bu hassasiyeti de göz ardı etmemesi gerekir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.