Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

YOK ÖYLE YAĞMA SAYIN YALAKA

Belediye’den beslenen, geçimini Belediye başkanına ve onun taşeronu olan patronuna yağcılık ve yalakalık yapmaktan sağlayan ardından da piyasada gazeteciyim diye dolaşan onur fukarası bir zavallı geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme almış.Geçimini sağladığı belediye Başkanını eleştiren, yasa tanımazları yeren sahil kesimindeki ranta dikkat çeken gazetecileri Ertan’a karşı ittifak yapmakla suçlamış.Bugüne kadar Ertan’ın hiçbir yanlışını göremeyen, görse dahi eleştiremeyen (Mecburiyetten mi desek mahkumiyetten mi?) zavallı rant noktası haline gelen her biri yandaş iş adamları ve müteahhitlere peşkeş çekilmiş sahildeki projeye aykırı, ruhsatsız kafeteryaları da utanmadan sıkılmadan istihdam alanı olarak göstermiş.E pes doğrusu…Beslemenin aymazlığı bununla da sınırlı değil!Bunları eleştirenleri adeta vatan haini ilan ediyor besleme.Beslemenin sahibine yaranmak, yağcılık, yalakalık, taklacılık vazifesini en layıkı ile yerine getirmek adına hastalıklı ruh haliyle iç dünyasında ürettiği komplo teorisi de ancak filmlerde olacak nitelikte...Neymiş efendim Medya bir araya gelip İşadamı ve Siyasetçilerle birlikte bir tezgah tertip edip, Bazı AKP’li Belediye Meclis üyelerini istifaya zorlayıp muhalefet saflarına geçmesini temin ederek ardından da muhteşem çalışan(!) Ertan yönetimini kilitleyecekmiş…En önemlisi ise sahilde (mevcutlar yetmiyormuş sanki) yeni yapılması planlanan kafetarya ve diğer işletmeler hedef alınacakmış…Vay vay vay…Adamın ruh haline bakar mısınız?Kimse bir şey yazmasın, eleştirmesin.Her taraf büfe kafeterya dolsun, yandaşa senin gibi taklacılara rant kapısı olsun.Adı da istihdam sağlamak olsun!!!! Yok öyle yağma, sayın yalaka.Yemezler. Daha doğrusu yedirmezler.Yedikleriniz de gün gelir burnunuzdan fitil fitil çıkar.Burnunuzdan çıkmazsa başka yerinizden çıkar.
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2015 - Cumartesi

YOK ÖYLE YAĞMA SAYIN YALAKA

Belediye’den beslenen, geçimini Belediye başkanına ve onun taşeronu olan patronuna yağcılık ve yalakalık yapmaktan sağlayan ardından da piyasada gazeteciyim diye dolaşan onur fukarası bir zavallı geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme almış.
Geçimini sağladığı belediye Başkanını eleştiren, yasa tanımazları yeren sahil kesimindeki ranta dikkat çeken gazetecileri Ertan’a karşı ittifak yapmakla suçlamış.
Bugüne kadar Ertan’ın hiçbir yanlışını göremeyen, görse dahi eleştiremeyen (Mecburiyetten mi desek mahkumiyetten mi?) zavallı rant noktası haline gelen her biri yandaş iş adamları ve müteahhitlere peşkeş çekilmiş sahildeki projeye aykırı, ruhsatsız kafeteryaları da utanmadan sıkılmadan istihdam alanı olarak göstermiş.
E pes doğrusu…
Beslemenin aymazlığı bununla da sınırlı değil!
Bunları eleştirenleri adeta vatan haini ilan ediyor besleme.
Beslemenin sahibine yaranmak, yağcılık, yalakalık, taklacılık vazifesini en layıkı ile yerine getirmek adına hastalıklı ruh haliyle iç dünyasında ürettiği komplo teorisi de ancak filmlerde olacak nitelikte...
Neymiş efendim Medya bir araya gelip İşadamı ve Siyasetçilerle birlikte bir tezgah tertip edip, Bazı AKP’li Belediye Meclis üyelerini istifaya zorlayıp muhalefet saflarına geçmesini temin ederek ardından da muhteşem çalışan(!) Ertan yönetimini kilitleyecekmiş…
En önemlisi ise sahilde (mevcutlar yetmiyormuş sanki) yeni yapılması planlanan kafetarya ve diğer işletmeler hedef alınacakmış…
Vay vay vay…
Adamın ruh haline bakar mısınız?
Kimse bir şey yazmasın, eleştirmesin.
Her taraf büfe kafeterya dolsun, yandaşa senin gibi taklacılara rant kapısı olsun.
Adı da istihdam sağlamak olsun!!!!
Yok öyle yağma, sayın yalaka.
Yemezler. Daha doğrusu yedirmezler.
Yedikleriniz de gün gelir burnunuzdan fitil fitil çıkar.
Burnunuzdan çıkmazsa başka yerinizden çıkar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.