Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

YİNE HAKLI ÇIKTIK

Ertan’dan nemalanan, yandaş ve yalakalar 11 aydır bir tek kez dahi dile getiremez iken biz defalarca ifade ettik.Manşetlere taşıdık.Köşe yazılarımızdan yetkilileri göreve çağırdık!Kozlu’nun İmar Planlarını İdare Mahkemesi İptal etmesine rağmen 11 Aylık görev süresi içerisinde 150’ye yakın imar düzenlemesini meclise sunan Ertan Şahin’in ve ona oyları ile destek veren meclis üyelerinin suç işlediğini, mahkeme kararlarına muhalefet ettiklerini ve eninde sonunda yargılanacaklarını dile getirdik.***Bize muhalefet ediyor, onun için karalama yapıyor, iftira atıyor dediler.Para istedi vermedik, onun için yazıyor dediler.Evimizin suyunu kestiler. Hukuksuzluğa devam ettiler borcumuzu ödediğimiz halde açmadılar.Biz hukuka başvurduk evimizin suyunu mahkeme kararı ile açtırdık!Müteahhitleri arayıp tehdit ettiler.‘Bunun gazetesini almayacaksınız, reklam vermeyeceksiniz’ dediler!Belediye Özel halk Otobüs işletmesine talimat verip her gazetecinin kullandığı Ücretsiz ulaşım kartlarımızı dahi iptal ettirmeye tenezzül ettiler.*** Ama biz yılmadık.Mücadelemiz şahsi değil, Kamunun menfaati adına dedik,Kendi çıkarlarımızı bir kenara bırakıp, Kozlu’nun menfaatleri adına mücadele ettik.Tüm hukuksuzlukları lanse ettik.Şaşırdılar, paniklediler, korktular. ‘Bunlar bu bilgilere nereden ulaşıyor’ diyerek kendi aralarında muhbir ararken bizi doğruladıklarından habersizdiler.Biz doğup büyüdüğümüz, bu memleketin talan edilmemesi adına hukukun er ya da geç mutlaka bir gün tecelli edeceğine inandık hep.Evet, aslında adalet çok da geç tecelli etmedi. 11 Ay sonra ilk soruşturma geldi!İçişleri Bakanlığı adeta yazdıklarımızı tescillercesine 11 ay sonra bu arkadaşlara ‘Mahkeme Kararlarını uygulamamak ve hukuksuz imar değişiklikleri’ ile ilgili yargılanma yolunu açan soruşturma iznini verdi.Yani anlayacağınız bir kere daha haklı çıktık. Yanılmadık!*** Ve şimdi bir kere daha buradan iddia ediyoruz.İçişleri Bakanlığının verdiği bu soruşturma izni Ertan, yönetimi ve onlara destek veren CHP’li Halil Ardıç ve CHP’den İstifa eden Bekir Atalay için belki ilk ama asla son değil!Daha birçok soruşturma izin onayı yolda! Hep birlikte izleyip göreceğiz.Daha birçok kere daha haklı çıkacağımızdan şüpheniz olmasın.Unutmayalım! Asıl Kozlu sevdalıları, Kozlu’yu talan eden ya da Kozlu talan edilirken göz yumanlar değil, buna tepki gösterenlerdir.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2015 - Perşembe

YİNE HAKLI ÇIKTIK

Ertan’dan nemalanan, yandaş ve yalakalar 11 aydır bir tek kez dahi dile getiremez iken biz defalarca ifade ettik.
Manşetlere taşıdık.
Köşe yazılarımızdan yetkilileri göreve çağırdık!
Kozlu’nun İmar Planlarını İdare Mahkemesi İptal etmesine rağmen 11 Aylık görev süresi içerisinde 150’ye yakın imar düzenlemesini meclise sunan Ertan Şahin’in ve ona oyları ile destek veren meclis üyelerinin suç işlediğini, mahkeme kararlarına muhalefet ettiklerini ve eninde sonunda yargılanacaklarını dile getirdik.
***
Bize muhalefet ediyor, onun için karalama yapıyor, iftira atıyor dediler.
Para istedi vermedik, onun için yazıyor dediler.
Evimizin suyunu kestiler. Hukuksuzluğa devam ettiler borcumuzu ödediğimiz halde açmadılar.
Biz hukuka başvurduk evimizin suyunu mahkeme kararı ile açtırdık!
Müteahhitleri arayıp tehdit ettiler.
‘Bunun gazetesini almayacaksınız, reklam vermeyeceksiniz’ dediler!
Belediye Özel halk Otobüs işletmesine talimat verip her gazetecinin kullandığı Ücretsiz ulaşım kartlarımızı dahi iptal ettirmeye tenezzül ettiler.
***
Ama biz yılmadık.
Mücadelemiz şahsi değil, Kamunun menfaati adına dedik,
Kendi çıkarlarımızı bir kenara bırakıp, Kozlu’nun menfaatleri adına mücadele ettik.
Tüm hukuksuzlukları lanse ettik.
Şaşırdılar, paniklediler, korktular.
‘Bunlar bu bilgilere nereden ulaşıyor’ diyerek kendi aralarında muhbir ararken bizi doğruladıklarından habersizdiler.
Biz doğup büyüdüğümüz, bu memleketin talan edilmemesi adına hukukun er ya da geç mutlaka bir gün tecelli edeceğine inandık hep.
Evet, aslında adalet çok da geç tecelli etmedi.
11 Ay sonra ilk soruşturma geldi!
İçişleri Bakanlığı adeta yazdıklarımızı tescillercesine 11 ay sonra bu arkadaşlara ‘Mahkeme Kararlarını uygulamamak ve hukuksuz imar değişiklikleri’ ile ilgili yargılanma yolunu açan soruşturma iznini verdi.
Yani anlayacağınız bir kere daha haklı çıktık. Yanılmadık!
***
Ve şimdi bir kere daha buradan iddia ediyoruz.
İçişleri Bakanlığının verdiği bu soruşturma izni Ertan, yönetimi ve onlara destek veren CHP’li Halil Ardıç ve CHP’den İstifa eden Bekir Atalay için belki ilk ama asla son değil!
Daha birçok soruşturma izin onayı yolda!
Hep birlikte izleyip göreceğiz.
Daha birçok kere daha haklı çıkacağımızdan şüpheniz olmasın.
Unutmayalım! Asıl Kozlu sevdalıları, Kozlu’yu talan eden ya da Kozlu talan edilirken göz yumanlar değil, buna tepki gösterenlerdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.