Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

YAZICIOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

  Ereğli’nin tanınan ve sevilen ailelerinden Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan vekili İrfan Yazıcıoğlu biricik oğlu Ömer’i geçtiğimiz hafta sonu Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen rüya gibi bir düğünle Tezcan ailesinin biricik kızları Büşra (Tezcan)  Yazıcıoğlu ile evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Düğüne yaklaşık  iki bin dolayında davetli katıldı. Gerek sosyal medyada gerekse kamuoyunda çok tanınan bir şahsiyet olan İrfan Yazıcıoğlu bu mutlu günlerinde bir arada olmak ümidiyle tüm sevenlerine tek tek ulaşıp düğüne davet etti. Düğün tek kelime ile muhteşem geçti. Siyaset, iş dünyası, basın, eş-dost, akraba, her kesimden Yazıcıoğlu ve Tezcan ailelerinin düğününde bir araya geldi. Şehir dışında olmam münasebeti ile davetli olduğum ve katılmayı çok arzu ettiğim bu muhteşem düğüne maalesef katılamadım. Buradan kıymetli dostum İrfan Yazıcıoğlu neslinde Yazıcıoğlu ve Tezcan ailelerini tebrik ediyor, Ömer ve Büşra Yazıcıoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum    
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2017 - Salı

YAZICIOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

 

Ereğli’nin tanınan ve sevilen ailelerinden Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan vekili İrfan Yazıcıoğlu biricik oğlu Ömer’i geçtiğimiz hafta sonu Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen rüya gibi bir düğünle Tezcan ailesinin biricik kızları Büşra (Tezcan)  Yazıcıoğlu ile evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Düğüne yaklaşık  iki bin dolayında davetli katıldı.

Gerek sosyal medyada gerekse kamuoyunda çok tanınan bir şahsiyet olan İrfan Yazıcıoğlu bu mutlu günlerinde bir arada olmak ümidiyle tüm sevenlerine tek tek ulaşıp düğüne davet etti.

Düğün tek kelime ile muhteşem geçti.

Siyaset, iş dünyası, basın, eş-dost, akraba, her kesimden Yazıcıoğlu ve Tezcan ailelerinin düğününde bir araya geldi.

Şehir dışında olmam münasebeti ile davetli olduğum ve katılmayı çok arzu ettiğim bu muhteşem düğüne maalesef katılamadım.

Buradan kıymetli dostum İrfan Yazıcıoğlu neslinde Yazıcıoğlu ve Tezcan ailelerini tebrik ediyor, Ömer ve Büşra Yazıcıoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.