Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

YAPARSA ALİ BEKTAŞ YAPAR

Bazı sloganlar vardır, kişiyle özdeşleşir. Mesela; ‘Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon’ Bu slogan durup dururken dillere pelesenk olmamıştır. Fenerbahçe’nin efsane Başkanı Ali Şen, tüm eleştirilere rağmen,göreve geldiğinde takımı Dünya yıldızları ile buluşturmuş, çıtayı yükseltmiş, taraftara motivasyon aşılamış ve beklentiler şampiyonluk olmuş ve defalarca o haklı gururu tüm camiaya yaşatmıştır. *** Kozlu’nun da bir Ali’si var! Üçüncü dönem halkın teveccühünü kazanarak, göreve gelmenin haklı gururunu yaşıyor. Kozlu’nun Ali’si de tüm eleştirilere rağmen, Kozlu’nun çehresini değiştiren, Kozlu’da beklentileri artıran, çıtayı yükselten, Kozlu’ya ilkleri kazandıran ve bu özelliğiyle dillere pelesenk olan; ‘Yaparsa Ali Bektaş Yapar’ sloganını hak eden bir başkan. *** Evet zamanında bizde eleştirdik, Ali Bektaş’ta hatalarını kabul eden bir kişiliğe sahip. Ancak yiğidi öldür hakkını ver misali, Bektaş Kozlu’da ilklere imza atan, Kozlu’nun marka değerini artıran bir Başkandır. *** Bu dönem işi zor deniliyor! Evet zor… Belediye’de para yok, her şey hacizli deniliyor! Evet doğru.. Ama Bektaş boş durmuyor! Dün kendisi için ‘Yaparsa Ali Bektaş Yapar’ nasıl dedirttiyse, Bugün de bir bakmışsınız, içinden çıkılmaz denilen bu karanlık tablodan Belediyeyi tutmuş çıkartmış ve kendisi için bir kez daha ‘Gerçekten yaparsa Ali Bektaş yaparmış’ dedirtecektir…  Bunları neye göre yazıyorum? Birileri şimdi kestirme mantıkla sallayacak; ‘Almış parayı Ali Bektaş’a yağcılık yapıyor’ diyecekler… Desinler, hiç umrumda değil; ‘Güney mahallesinden aşağı, Kasımpaşa…’ Beni tanıyanlar bilir, laf olsun diye boş boş sallamam, bir şey yazmam. Hele para ile yağcılık kitabımda yazmaz. *** Her neyse, sadete gelelim. Aldığım sağlam duyumlara göre Ali Bektaş bu sıralar sağlam kovalıyor! Boş koşturmuyor… Yapacağı tek bir hamle ile batakta denilen belediyeyi düze çıkartabilir! Mesela 450 bin metre kare Kozlu Sahilini ve TTK’nın Kozlu Belediyesi sınırları içerisindeki yerlerini merkezi hükümetin de desteği ile Belediye uhdesine geçirdiğinde ve satışını yaptığında Kozlu Belediye’si düze çıkmak, sıkıntılarından kurtulmak bir yana Zonguldak’ın en eli rahat belediyelerinden biri konumuna dahi gelir. Bu konuda Milletvekillerinin de başkan Bektaş’a tam destek verdiklerini biliyoruz. Bektaş bu hamleyi de gerçekleştirise, Bırakın sloganı hak etmeyi, tarihe geçer! *** Yine Kozlu’da ilkleri hayata geçiren Başkan Bektaş Kozlulu Gazeteciler için de önümüzdeki günlerde ömür boyu kendisinden söz ettirecek bir müjde verecek… Zamanı geldiğinde gerçekleştiğinde onunda müjdesini buradan vereceğiz. Her şey Kozlu için! Kozlu’da doğmuş, Kozlu’da doymuş, Kozlu’da ekmeğini kazanan bir gazeteci olarak, Adı, sanı, siyasi kimliği hiç önemli değil! Kozlu’ya hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesin yanında olacağız, Kozlu’nun menfaatleri adına elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koymaya hazırız. Bu böyle biline!
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2019 - Perşembe

YAPARSA ALİ BEKTAŞ YAPAR

Bazı sloganlar vardır, kişiyle özdeşleşir.

Mesela; ‘Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon’

Bu slogan durup dururken dillere pelesenk olmamıştır.

Fenerbahçe’nin efsane Başkanı Ali Şen, tüm eleştirilere rağmen,göreve geldiğinde takımı Dünya yıldızları ile buluşturmuş, çıtayı yükseltmiş, taraftara motivasyon aşılamış ve beklentiler şampiyonluk olmuş ve defalarca o haklı gururu tüm camiaya yaşatmıştır.

***

Kozlu’nun da bir Ali’si var!

Üçüncü dönem halkın teveccühünü kazanarak, göreve gelmenin haklı gururunu yaşıyor.

Kozlu’nun Ali’si de tüm eleştirilere rağmen, Kozlu’nun çehresini değiştiren,

Kozlu’da beklentileri artıran, çıtayı yükselten,

Kozlu’ya ilkleri kazandıran ve bu özelliğiyle dillere pelesenk olan; ‘Yaparsa Ali Bektaş Yapar’ sloganını hak eden bir başkan.

***

Evet zamanında bizde eleştirdik,

Ali Bektaş’ta hatalarını kabul eden bir kişiliğe sahip.

Ancak yiğidi öldür hakkını ver misali, Bektaş Kozlu’da ilklere imza atan,

Kozlu’nun marka değerini artıran bir Başkandır.

***

Bu dönem işi zor deniliyor!

Evet zor…

Belediye’de para yok, her şey hacizli deniliyor!

Evet doğru..

Ama Bektaş boş durmuyor!

Dün kendisi için ‘Yaparsa Ali Bektaş Yapar’ nasıl dedirttiyse,

Bugün de bir bakmışsınız, içinden çıkılmaz denilen bu karanlık tablodan Belediyeyi tutmuş çıkartmış ve kendisi için bir kez daha ‘Gerçekten yaparsa Ali Bektaş yaparmış’ dedirtecektir… 

Bunları neye göre yazıyorum?

Birileri şimdi kestirme mantıkla sallayacak; ‘Almış parayı Ali Bektaş’a yağcılık yapıyor’ diyecekler…

Desinler, hiç umrumda değil;

Güney mahallesinden aşağı, Kasımpaşa…’

Beni tanıyanlar bilir, laf olsun diye boş boş sallamam, bir şey yazmam.

Hele para ile yağcılık kitabımda yazmaz.

***

Her neyse, sadete gelelim.

Aldığım sağlam duyumlara göre Ali Bektaş bu sıralar sağlam kovalıyor!

Boş koşturmuyor…

Yapacağı tek bir hamle ile batakta denilen belediyeyi düze çıkartabilir!

Mesela 450 bin metre kare Kozlu Sahilini ve TTK’nın Kozlu Belediyesi sınırları içerisindeki yerlerini merkezi hükümetin de desteği ile Belediye uhdesine geçirdiğinde ve satışını yaptığında Kozlu Belediye’si düze çıkmak, sıkıntılarından kurtulmak bir yana Zonguldak’ın en eli rahat belediyelerinden biri konumuna dahi gelir.

Bu konuda Milletvekillerinin de başkan Bektaş’a tam destek verdiklerini biliyoruz.

Bektaş bu hamleyi de gerçekleştirise,

Bırakın sloganı hak etmeyi, tarihe geçer!

***

Yine Kozlu’da ilkleri hayata geçiren Başkan Bektaş Kozlulu Gazeteciler için de önümüzdeki günlerde ömür boyu kendisinden söz ettirecek bir müjde verecek…

Zamanı geldiğinde gerçekleştiğinde onunda müjdesini buradan vereceğiz.

Her şey Kozlu için!

Kozlu’da doğmuş, Kozlu’da doymuş, Kozlu’da ekmeğini kazanan bir gazeteci olarak,

Adı, sanı, siyasi kimliği hiç önemli değil!

Kozlu’ya hizmet eden, taş üstüne taş koyan herkesin yanında olacağız,

Kozlu’nun menfaatleri adına elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koymaya hazırız.

Bu böyle biline!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.