Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

VATANDAŞ LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYOR

  AKP’nin 7 Haziran Seçimleri öncesinde televizyonlarda yayınlanan reklamlarında ne diyordu vatandaş, ‘Ben lafa değil icraata bakarım’ Ama AKP’nin Kozlu İlçesi’nin hırsı her daim aklının önünde giden Belediye Başkanında laf var, bol bol reklam var, ego dersen tavan yapmış ama icraat yok! Kar yağıyor Karla Mücadeleden önce reklam başlıyor. Fotoğraflar çekiliyor, abartılı haberler yapılıp, besleme geçinen yandaş basına servis ediliyor. Bırakın vatandaşı ana yol üzerindeki iş yerinin önü kardan kapanan ilçe yöneticisi arıyor, telefonla kimseye ulaşamıyor. Ondan sonra Ertan’ın yandaş medyası yazıyor, ‘ Kozlu Belediyesi 100 Kişilik ekiple karla savaşıyor’ Bu tür ısmarlama olduğu her halinden belli haberlere, vatandaş farklı bir yerleri ile gülerken ‘Anlat, anlat heyecanlı oluyor Ertan efendi’ diyor   100 Kişilik Ekiple Karla Savaşan Kozlu Belediyesi Halk Otobüsü durağının önündeki karı dahi temizlemiyor! Halk otobüsü yolda duruyor, arkadan gelen araç yolcu alan halk otobüsüne arkadan çarpıyor. Büyük bir facianın eşiğinden dönülürken, durumdan vazife çıkartması gerekenler, utanmadan sıkılmadan başarılıymış gibi yalandan reklama devam ediyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor Ertan Efendi. AKP’nin televizyon reklamlarında verilmek istenen mesajda ifade edildiği gibi vatandaş lafa değil İcraata bakıyor! Ama sen bunu iki yıldır neden idrak edemiyorsun anlamış değilim. Dört gün evden çıkamayan, işyerini açamayan, yoldaki karı kürekle temizlerken avuçlarının içi su toplayan vatandaşa istediğin kadar paralı yaptırdığın haberlerle dolu gazeteyi uzat ,’Oku bak her şey çok güzel oldu’ de, olmaz, yemezler Ertan efendi. 
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2016 - Çarşamba

VATANDAŞ LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYOR

 

AKP’nin 7 Haziran Seçimleri öncesinde televizyonlarda yayınlanan reklamlarında ne diyordu vatandaş, ‘Ben lafa değil icraata bakarım’

Ama AKP’nin Kozlu İlçesi’nin hırsı her daim aklının önünde giden Belediye Başkanında laf var, bol bol reklam var, ego dersen tavan yapmış ama icraat yok!

Kar yağıyor Karla Mücadeleden önce reklam başlıyor.

Fotoğraflar çekiliyor, abartılı haberler yapılıp, besleme geçinen yandaş basına servis ediliyor.

Bırakın vatandaşı ana yol üzerindeki iş yerinin önü kardan kapanan ilçe yöneticisi arıyor, telefonla kimseye ulaşamıyor.

Ondan sonra Ertan’ın yandaş medyası yazıyor, ‘ Kozlu Belediyesi 100 Kişilik ekiple karla savaşıyor’

Bu tür ısmarlama olduğu her halinden belli haberlere, vatandaş farklı bir yerleri ile gülerken ‘Anlat, anlat heyecanlı oluyor Ertan efendi’ diyor  

100 Kişilik Ekiple Karla Savaşan Kozlu Belediyesi Halk Otobüsü durağının önündeki karı dahi temizlemiyor!

Halk otobüsü yolda duruyor, arkadan gelen araç yolcu alan halk otobüsüne arkadan çarpıyor.

Büyük bir facianın eşiğinden dönülürken, durumdan vazife çıkartması gerekenler, utanmadan sıkılmadan başarılıymış gibi yalandan reklama devam ediyor.

Lafla peynir gemisi yürümüyor Ertan Efendi.

AKP’nin televizyon reklamlarında verilmek istenen mesajda ifade edildiği gibi vatandaş lafa değil İcraata bakıyor!

Ama sen bunu iki yıldır neden idrak edemiyorsun anlamış değilim.

Dört gün evden çıkamayan, işyerini açamayan, yoldaki karı kürekle temizlerken avuçlarının içi su toplayan vatandaşa istediğin kadar paralı yaptırdığın haberlerle dolu gazeteyi uzat ,’Oku bak her şey çok güzel oldu’ de, olmaz, yemezler Ertan efendi. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.