Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

VALİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

İnsanı insan yapan değerler arasında en önemlilerinden biridir vefa anlayışı! ‘Ahd-e Vefası olmayanın haysiyeti şerefi olmaz’ der büyüklerimiz… Bu bağlamda geçmişini, geçmişte yaşadığı mekanları ve insanları unutmayan, değer veren insan, vefalı insandır. Haysiyetli, şerefli insandır! *** Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Zonguldak’a tayini çıkan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar daha ilk dakikadan ne kadar vefalı bir kişiliğe sahip olduğunu gösterdi. ‘Zonguldak’a yabancı değildim. Askerliğimi yedek subay olarak Ereğli İlçesinde yaptım’ diyerek, hafta sonuna gelen ilk ziyaretini Ereğli İlçesine yapan,sıcak ve samimi bir hava eşliğinde İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdür vekili ve İlçe Garnizon Komutan vekili ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden, Ereğli Gazeteciler Derneğine ziyarette bulunan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, şimdiden Zonguldak kamuoyunda sempati topladı. *** Eski Vali Ali Kaban’a göre daha sosyal bir yapıya sahip olduğu imajını veren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar kamuoyuna verdiği bu ilk intiba ile de aynı zamanda Zonguldak kamuoyunun beklentilerini artırdı. Sosyal Kültürel yapıdan Cumhuriyetin ilk yıllarından beri Türkiye’nin en gelişmiş illerinden biri olan Zonguldak toplumu, kurumları ve STK’ları ile iç içe uyumlu sosyal bir Vali görmenin özlemini yaşıyor yıllardır… Bir belde Başkanının üç yıl içerisinde üç kere randevu isteyip kendi ilinin Valisinde üç yıldır randevu alamadığını, Bir şehirde üç yıl görev yapıp birçok belde ve ilçeyi ziyaret etmeyen bir yönetim anlayışına sahip bir Valinin ardından, Vali Çınar kamuoyunun beklentilerinin cevabı olacak gibi görünüyor. Bu vesile ile bende, ‘Zonguldak’a hizmet etmek benim için onurdur, şereftir’ diyerek Zonguldak’a mesaj vererek görevine başlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a; ‘Emeğin ve Alın Terinin Başkenti Zonguldak halkı da bu şehir için taş taş üstüne koyan, bu şehre hizmet eden herkese minnettardır diyerek hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, başarılarınız daim olsun’, demek istiyorum.
Ekleme Tarihi: 04 Temmuz 2017 - Salı

VALİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

İnsanı insan yapan değerler arasında en önemlilerinden biridir vefa anlayışı!

‘Ahd-e Vefası olmayanın haysiyeti şerefi olmaz’ der büyüklerimiz…

Bu bağlamda geçmişini, geçmişte yaşadığı mekanları ve insanları unutmayan, değer veren insan, vefalı insandır.

Haysiyetli, şerefli insandır!

***

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Zonguldak’a tayini çıkan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar daha ilk dakikadan ne kadar vefalı bir kişiliğe sahip olduğunu gösterdi.

‘Zonguldak’a yabancı değildim. Askerliğimi yedek subay olarak Ereğli İlçesinde yaptım’ diyerek, hafta sonuna gelen ilk ziyaretini Ereğli İlçesine yapan,sıcak ve samimi bir hava eşliğinde İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdür vekili ve İlçe Garnizon Komutan vekili ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden, Ereğli Gazeteciler Derneğine ziyarette bulunan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, şimdiden Zonguldak kamuoyunda sempati topladı.

***

Eski Vali Ali Kaban’a göre daha sosyal bir yapıya sahip olduğu imajını veren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar kamuoyuna verdiği bu ilk intiba ile de aynı zamanda Zonguldak kamuoyunun beklentilerini artırdı.

Sosyal Kültürel yapıdan Cumhuriyetin ilk yıllarından beri Türkiye’nin en gelişmiş illerinden biri olan Zonguldak toplumu, kurumları ve STK’ları ile iç içe uyumlu sosyal bir Vali görmenin özlemini yaşıyor yıllardır…

Bir belde Başkanının üç yıl içerisinde üç kere randevu isteyip kendi ilinin Valisinde üç yıldır randevu alamadığını,

Bir şehirde üç yıl görev yapıp birçok belde ve ilçeyi ziyaret etmeyen bir yönetim anlayışına sahip bir Valinin ardından,

Vali Çınar kamuoyunun beklentilerinin cevabı olacak gibi görünüyor.

Bu vesile ile bende, ‘Zonguldak’a hizmet etmek benim için onurdur, şereftir’ diyerek Zonguldak’a mesaj vererek görevine başlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’a;

‘Emeğin ve Alın Terinin Başkenti Zonguldak halkı da bu şehir için taş taş üstüne koyan, bu şehre hizmet eden herkese minnettardır diyerek hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, başarılarınız daim olsun’, demek istiyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.